Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 5 123 ... SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 48

Konu: Cevap Qoute ile çalışmayı durdurdu

Üye

Default Yanıtı teklif ile çalışmayı durdurdu

Herhangi bir hata ben Apache günlüklerini, erişim hatası ya da başka bir şekilde

Cevap qoute ile youll görmek teklif ve teklif sonrası kaydettiğinizde, her þey amele VBet devre dışı bırakılması üzerine gitti
    Last edited by techanalyst; 11-10-11 at 21:17.

Michał Podbielski (BB Personel)

Tam olarak nasıl bunu yeniden bildirin.
    -How do you yanıt (hızlı veya Gelişmiş veya sorun kabin için)?
    -Ne her ileti ya da bazı özel öyle (Lütfen url tam örnek mesaj için burada bu teklifle Yanıtlandıktan sonra gördüğünüz vermek)? (şu anda kendi forumunda tatili bildiğimiz bazı içerik gerekir)
    -Olmuyor yanıt tercüme sayfasında veya sayfa ya standında tercüme değil ne zaman?

İlk test bizim forumunda yeniden dener (biz güncelleme vermedi ama vBulletin 4.1.7 biz hala bizim sınama örneğinde kontrol).

Üye

Sadece bir Gönder'i tıklatın, teklifle, youll'görmek o sonra bir kez değil, özel bir şey sonrası cevap

1.) Tıklayınız cevap Qoute ile
    2.) Kaydet
    3.) yalnızca yanıt kaydedilir, teklif gitti

Yarısı başka olduğunu düşünerek eklentileri herhangi bir değişiklik devre dışı çeviriler ve boom çalıştı devre dışı

Biz-ecek muktedir koymak o yüzden tüm sorulara cevap tam olarak aynı bizim test Forum. Bu-ecek kurtarmak sen bize göndererek, eğer biz-ecek muktedir bizim test forum yeniden ayrıntılar erişin. Şu anda sadece 3 soru 1'e yanıt verdi.

Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Tam olarak nasıl bunu yeniden bildirin.
    -How do you yanıt (hızlı veya Gelişmiş veya sorun kabin için)?
    -Ne her ileti ya da bazı özel öyle (Lütfen url tam örnek mesaj için burada bu teklifle Yanıtlandıktan sonra gördüğünüz vermek)? (şu anda kendi forumunda tatili bildiğimiz bazı içerik gerekir)
    -Olmuyor yanıt tercüme sayfasında veya sayfa ya standında tercüme değil ne zaman?

İlk test bizim forumunda yeniden dener (biz güncelleme vermedi ama vBulletin 4.1.7 biz hala bizim sınama örneğinde kontrol).
    1.) Ya da veya
    2.) ben benim Forum VBet neden çok sorunları için devre dışı bırakmak zorunda kaldım: p Basitçe söylemek gerekirse teklif isnt var
    3.) Bir çeviriler işe yaramadı, ama ile aynı sonucu bir dil ayarla

Emekli;)

Merhaba benim test Forum thiss sorunu yeniden denedim ve her zaman (alıntı ve cevap) tüm iletileri alma
    Daha fazla bilgi - bize sağlayabilir acces detay ve ben kontrol o dışarı yer AM

Üye

Bu çalışma, onun biricik almak toplam ilgisini kaybetmiş ive üç gün ama kötü 200 + kaybı kabul etmek zorunda, iade söylendi, faq "Hayır iadesi" güncelleştirmeniz gerekir

Aşağı getirmek Forum ve senin tapa için beni (dönem), Im benim forumlarında gitmek için izin vermek için gitmiyorum çalışmıyor nerede o çöp, demek duymak sadece eklenti çalışır hale devam edemiyor "bizim kişi çalışır diğerleri", ı-ebilmek yaşamak withlut tercüman Hizmetleri, I cant diğer eklentiler olmaksızın yaşamak

Ne zaman geri çalışır o zamana kadar lütfen kullanıcı, hesabı ve her şeyi silmek için gereken şekilde, Im tedirgin şekilde hasta geliyor
    Last edited by techanalyst; 12-10-11 at 13:28.

Merhaba. Biz güncelleştirmesi SSS gerekmez faq değil - tüm ilke kabul, lisans anlaşmasında açıklanan. Kaybınız 200 + anlamıyorum - tam olarak ne yapmak bilmek demek, ama vBET işlevsel olan forum çarpışma değildi ve gerçek forum üzerinde çalışmaya başlamak için karar oldu. En istemcileri değil-si olmak birisi piyasaya çýkarma ile çeviriler kendisi (orada açık olan herhangi bir hata rapor şu anda) büyük kalitesine sahip. Biz Forumunuzun erişmeden, sorunun nedeni nedir mümkün değildir - bu bizim test forumlarında tekrarlanabilir değildir. Lütfen herkes farklı eklentiler kümesini içerir ve belki bazı çatışma ile diğer mod olan veya sadece bir şey Not kurulum ve yapılandırma sırasında yanlış yaptım. Tabii belki vBET hata olduğunu, ancak biz are güçlü-e doğru bizim test ortamı üzerinde yeniden kadar biz bunu teyit edemez.

Bugün/tomorrow, bu çok forum vBulletin 4.1.7 Radek güncellenir - burada sorunu yeniden oluşturmaya çalışın etmenizi bekliyoruz. Eğer sen e değil güçlü-e doğru burada bunun de bu sorununuzu çeviriler için değil ama belirli ortamınıza (yapılandırma, diğer eklentiler, olası yanlış yükleme) ilgili anlamına gelir çünkü soruna ile erişim ayrıntıları almak zorundayız. Aynı zamanda geleceği tahmin deneyin değil - bunu yapamam. Bu yüzden lütfen fantezi bu ne olacak hakkında yazmak yerine vermek için sadece sopa - hiçbir yerde bize getiriyor. Hiç kimse told you tüm eklentileri devre dışı bırakmak için - histerik burada ya da adil yapmak a gürültü (ne için?) çalışılıyor. -Belki ekibinden vBulletin, belki ekibinden vbseo, belki bir yere başka bir şey gibi duymak zorunda inanıyoruz. Ama burada ses gelmedi. Bunu lütfen olmadan hikayeler yapma. Lütfen konuya sopa - kimse ne olacağını bilmiyor. Belki de gerçekten bir şey bunun gibi söyleyecektir ama bizim entegrasyon bölümünde gördüğünüz gibi biz diğer mods ve çeviriler ile kullanıcıya yardımcı olmak için zaman harcamak.

Peki ne zaman bizim forum karınca vBulletin 4.1.7 döneceğim gel lütfen sorununuzu yeniden üretmek. Şu bizim bilgimize göre o şimdi vBET güzel vBulletin 4.1.7 bizim test örneği çalışıyor. Kişisel kontrol edebilecektir. Böylece kullanıcılarımız lüzum o - yol inşaat düzgün çalışır. Çeviriler hata bulmak ve bir gülümseme ile bu thread hata raporlama bölümü - kullanıcılarımızın büyük kalite vermek anlamına gelir çünkü biz çeviriler bir daha artırabilir zaman için hareket edecek gerçekten mutluluk duyarız. Yani buraya gitmek ve bize sorun göstermek bekliyoruz. Biz herhangi bir şey üretmek imkanı olmadan çözmek mümkün olmayacak. O zaman biz bizim ne olup bittiğini ve herhangi bir sorun hiç orada bulmak için forum gerekir sadece forumunda, (o aynı sorun var ve benzer bir şey önce asla herhangi bir talep) çoğaltılamaz.

Üye

Vermek beni-e doğru çıkarmak ve uninstall bu şey, dosya kodu her parçası olmadan neden herhangi bir sorunları on my current forum lütfen her şey için bilgi

MÜŞTERİ NE İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEN DUR IM MÜŞTERİ VE NE İSTEDİĞİMİ SİZE

52 Dilde koymak gerekiyor mu?

Merhaba - burada istediğini söyledim - ne başvuruyorsunuz bilmiyorum ve ne tam olarak hakkında yazdığınız sormak istiyorum böylece cümle olmadan herhangi bir kapak yaptı zaten onaylandıktan gelin lütfen. Bu çok iş parçacığı üzerinde "istemek" ve "Müşteri" son mesajın sadece kelimelerdir. Hakkında ne yazılı olduğunu bilmiyorum şu anda.

Mutlu etmek kaldırmak için:
    1. En düşük Admin cp kaldırma
    2. .htaccess böyle eklendi vBET kuralları kaldırın
    3. Çıkarmak tüm dosyaları FTP (yüklenen tek dosyaları kaldırmak için yeterlidir yükledi / içerir/xml Admin cp menünüzü bile etkileyecek kaldırdıktan sonra bütün geri kalan sadece kalmak)

Sayfa 1 , 5 123 ... SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •