Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 16

Konu: kırık linkleri

Üye

Question kırık linkleri

Merhaba,
    Benim bağlantılar çeviri bozuk gibi görünüyor.

Örnek: benim varsayılan dil bağlantılar (rusça) gibi görünüyor
    xpam.org/teosofiya/517-velikie-dushi-sredi-nas-ili-kto-takie-mahatmy.html

bu ama çeviri kullanıyorum, aynı bağlantılar:

Her şey. Htaccess vBulletin ve küçük değişiklikler son güncelleme kadar mükemmel çalıştı

İşte benim htaccess dosyası:
    Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xpam\.org
    #RewriteRule (.*) http://www.xpam.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
    #RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Bildiriniz.

Teşekkür ederim.
    Last edited by vBET; 19-10-11 at 00:30. Nedeni: BBCode eklendi

Emekli;)

(Klasör yükleme yükseltme doğru yaptı mı Karşıya Yükle-bir kez) Ve düzgün ayarlandığından emin, tüm ayarları kontrol mısınız?
    Bir göz atın lütfen:
    vBSEO - > Denetim Masası - > Genel Setings - > yerine İngilizce dışı karakterler URL'lerde? -> İngilizce olmayan karakterler URL'lerde tutun
    Ayrıca, bazı tarayıcı taramakta sorun (benim tarayıcı sekmesinde açıklamasını "güzel" url) olabilir, bunu araştırmak zorunda
    Last edited by r.dziadusz; 08-10-11 at 09:20.

Üye

Question

Cevabınız için teşekkür ederim.

Fazla yıl ve o amele perfecty çeviriler kullanıyorum.
    Tabii ki,
    vBSEO - > Denetim Masası - > Genel Setings - > yerine İngilizce dışı karakterler URL'lerde? -> İngilizce olmayan karakterler URL'lerde tutun
    doğru şekilde ayarlanır.

(Upload-kez klasöre yükleyin) yükseltme doğru ve düzgün bir şekilde ayarlı olup olmadığına emin, tüm ayarları kontrol edin lütfen?
    Evet, tüm bu dosyaları benim forum derection yüklenir.

Diğer garip bir şey bulduk:
    Konu doğru çevrilir, ancak bazı mesajları konularda tranlsted vardır ve bazıları değil.
    Mesaj kısmını bile tercüme ve bazıları değil.
    Bu çok garip.

Hakkında herhangi bir öneri neden oldu yaptı?
    Last edited by sergarch; 08-10-11 at 23:04.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Lütfen bir iş parçacığı başına bir sorun tutmak. Kısa bir süre - limitiniz ulaşabilir ve önbelleğe alınmaz cümleler tercüme neden. Daha fazla bilgiye ihtiyacımız var yardımcı olursanız / açık yeni bir konu yeni bir konu lütfen.

Bu yüzden biz will be güçlü-e doğru kontrol o ve düzeltmek esas sorunu hakkında - Admin cp, ftp ve vbseo cp lütfen pm erişim detaylar. Ayrıca AM tam url sorunu burada gördüğünüz lütfen.

Üye

pm dün gönderdi.
    Herhangi bir güncelleştirilmiş bilgileri?

Şimdi oraya gidiyor.

pm - bakınız yeterli erişim bilgileri gönderin.

Ben hala erişim ayrıntıları için bekliyorum ama biraz kontrol ediyordu ve ben bir şey gördüm. Bazı çeviriler için çalışıyor. Mükemmel için ok gibi
    -Japonca: xpam.org/ja/teosofiya/517-ョヂるニ㐃ヾミヿマミトマ秃ミモヮ間ョ大ポヺ魂.html
    -Kore: xpam.org/ko/teosofiya/517-거나-마하-횸마-우리-감운띰-위뜐한-옃혼.html

Ama onun'değil çalışma nerede exacy aynı url (yalnızca: dil kodu farklı) vardır:
    - Belarusian: xpam.org/be/teosofiya/517-%F0%92%F1%9F%F0%BB%F1%96%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%B4%F1%83%F1%88%F1%8B-%F1%83%F1%9F%F1%90%F0%BE%F0%B4-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F1%86%F1%96-%F1%85%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%9C%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html
    - & Turkish : xpam.org/tr/teosofiya/517-%F0%92%F0%B5%F0%BB%F0%B8%F0%BA%F0%B8%F0%B5-%F0%B4%F1%83%F1%88%F0%B8-%F1%83%F1%90%F0%B5%F0%B4%F0%B8-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F0%B8%F0%BB%F0%B8-%F0%BA%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F0%B8%F0%B5-%F0%BC%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html

O vermek beni bir teori ne (hala var check it) olabilir. Çeviri çalışırken sonra her şey Tamam yani. Burada en büyük olasılıkla zaten sınırlarınızı ulaşmak ve çeviri (vBET standında, sağlayıcıları devre dışı şu anda) kullanılamaz. Ve bu yüzden linkler kırık var. - değil mi seni çeviri görüntülenecek şekilde ne göndermek çevirmek (değiştirilen API gereksinimleri için) 's.
    Garip bir şeydir, çünkü sayfanın kendisinde tercüme ve url değil, hala o İşte mümkün (bunun ana sayfada son post görüntülendiğinde) URL'nizi daha önce tercüme ve sayfa daha sonra tercüme. Böyle bir durumda ached çeviri için bağlantısı zaten önbellekten kaldırılabileceğini ve çeviri sayfanın kendisi için hala önbelleğe alınır.

Zaten şu anda tam erişim - olsun bunu yapamaz ve sadece ne olacağını tahmin edebilirsiniz onaylamak mümkün olacak.

EDIT
    Hayır bu tam olarak aynıdır. Bizim ne olup bittiğini öğrenmek için daha fazla erişim gerekir.

2 DÜZENLE
    Burada url kesin görüntülenen yanlış tercüme: xpam.org/fr/teosofiya/517-les-grandes-%E3%A2mes-parmi-nous-qui-sont-ou-mahatma.html
    Bu yüzden önceki Teorim doğru değil.
    Last edited by vBET; 09-10-11 at 13:52.

Bir olası İpucu - orijinal sayfanızın html kaynağında görüyorum:
    Code:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    VBET kodlama durumunda büyük/küçük harf duyarlı olduğunu ve açıkça yükleme yordamında açıklanan unutmayın:
    (Yalnızca utf-8 charactersets için) Set karakter kümesini değer küçük - çeviriler için karakter kümesini büyük/küçük harf duyarlı. Eğer utf-8 kullanarak sonra emin olun 'utf-8' yani ayarladığınız
    Sen-si olmak o utf-8, utf-8 yerine ayarlayın. Bunun nedeni olabilir. Bezelye (vBET paketinden readme.html yönergelerinde) değiştirmek ve yardımcı oldu söyleyin. Yoksa lütfen deneyin bir an için ya da daha iyi kapalı önbellek oluşturmak değildi Herhalde tercüme başlığı ile test yeni konu henüz (önbellek içerik nedeniyle yanlış ayarları bozuk olabilir). Ben kendimi kontrol ama Admin cp İngilizce olmayan ve orada çalışmak için güçlü değilim.

Mutlu etmek söylemek ipuçları yardımcı olur mu? Burada daha fazla destek ihtiyacınız var?

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •