Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 10 , 10

Konu: Konu başlığı sonu langtitle şeyler ekleme aşılırsa

Kıdemli Üye

Default Konu başlığı sonu langtitle şeyler ekleme aşılırsa

Fark ettim ki birisi mesaj, sadece konu başlığı için en az karakterleri altında başka bir dilde bir konu ve langtitle etiketler bu sınırın üzerine giderseniz, forumdisplay, arama sonuçları, iplik ve iplik sayfada gösterilecek kadar bu vidaları kendisi. Aynı konuya, bir konu başlığı tercüme ise, birisi mesaj içermekte gider ve 'Re:' karakter sınırı üzerinden post başlığı gönderir.

Ben benim forumda bunu düzeltmek zorunda kaldı, çünkü bu bir örnek gösteremez. Sadece varsayılan dil tercüme konu başlığı karakter sınırı altında bir başlık girerseniz burada çoğaltılmış olabilir eğer eminim.

Emekli;)

Sorun belirdiğinde i zor anlayabiliyorum, çünkü bize bir sorun mısınız

Kıdemli Üye

'Langtitle' konu başlığı takıldığında bir sorundur, bu konu başlığı karakter sınırı tanımıyor. Etiketiyle kesilir alır ve gerektiği gibi kapalı değil, başlığı görünür sayfa sonları.

Emekli;)

Tamam, ama benim test forumu bu sorunu yeniden edemez, benim [langtitle] kesim asla.
    Lütfen bana bu sorun hakkında detaylı bilgi gönderiniz olabilir. Langtitle uzunluğu sınırı nedir ve ne kadar aptal satır sonu için hangi dili olması gerekiyordu?
    Last edited by r.dziadusz; 17-09-11 at 09:26.

Kıdemli Üye

benim başlık uzunluğu sınırı 85 idi, ama ben 100 arttı. Yani, kullanıcının 95 karakterleri bir başlık takılı ise, örneğin, daha sonra etiketleri sınırı üzerinden göndermek istiyorsunuz langtitle. Sistemi, düzeni kırarak sonuçları kapanış langtitle etiketi kısaltılır.

Emekli;)

Tamam biz bu sorunu yeniden başardık ve şimdi bunun üzerinde çalışıyor.
    Last edited by r.dziadusz; 20-09-11 at 07:45.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba. Çoğaltmak mümkün oldu. Çok zor yeniden oluşturmak için olduğunu ve yanlışlıkla başka bir şey üzerinde çalışma yaptım. Powered hata, çünkü zordu. BB powered işlevini kullanır vbchop(Akılda kodlanmış karakterler tutarak) güvenli bir şekilde istenilen uzunluğa göre dize kesmek için varsayalım. Ne yazık ki vBulletin orada hata vardır ve güvenli kodlanmış mesajlar için UTF-8 (KOD gibi & # karakterleri yanlış sonuçlar verir.

Biz (vBulletin hata raporu gönderinvBulletin hatave BB tarafında hızlı bir düzeltme yarattı. Şu an BB algılar vbchop uzun sonuç verdiğini ve istediğiniz birini keser. Ayrıca biz basit tespiti için denetleme mektup kodlanmış biçimi &#KODU; değildi pay ortada ve eğer evet, o zaman son sözü de kes (sadece bulmak son uzay). Çabuk tamir ediniz.

Quick Fix:
    • Açık / / Vbenterprisetranslator_functions_detection.php
    • Bul:
      PHP Code:
      $title vbchop($title$vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]'
    • Değiştirin:
      PHP Code:
      $desiredLength $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
      $title vbchop($title$desiredLength);
      if (
      strlen($title) > $desiredLength) {
      $title substr($title0$desiredLength);
      $lastOpen strrpos($title,'&');
      $lastSpace strrpos($title' ');
      $lastClose strrpos($title,';');
      if (
      $lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace $lastOpen) && ($lastOpen $lastClose)) {
      $title substr($title0$lastSpace);
      }
      }
      $title .= '[/langtitle]'

Bu, bir sonraki sürümde dahil edilecektir.
    Last edited by vBET; 20-09-11 at 23:00.

Lütfen dikkat daha önceki yazılan daha sofistike hızlı bir düzeltme (orta format & # KODU mektupta kesme sorununu çözme sağlamak amacıyla düzenlenmiş. Yani eğer daha önceki çözümü uygulamak gerçek birini kullanmak için düşünebilirsiniz, ya da sadece yeni sürümü beklemek

Kıdemli Üye

Teşekkür Michal - Ben bir şey biliyordu. Yanıtlar için de hızlı bir düzeltme hesabı mı? Bazen 'yeniden' sınırı üzerinden gönderdi.

Biz onay vermedi. Sorun, böyle bir durumda hala var olduğunu göreceksiniz, burada lütfen bize ulaşın ve bu idare edecek

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •