Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 3 , 3

Konu: BB silmek hata 100.000 tarama

Junior Member

Default BB silmek hata 100.000 tarama

Ben bir yıl önce, kısa bir süre vBET3 için kullandım. Web adresi: MUHAKEME.NET FORUMU. Bir yıldan bu yana Google'dan "tarama hataları" olsun;. BB ürün URL çünkü muhakeme.net benim yüz bin sayfadan fazla tarama hataları vardır. Google ve ceza bundan kötü noktaları var. Ayrıca google desteği için yazdım çünkü " binlerce;sürünerek hata" 100 sayfa halinde bunun olabileceğini söylediler.

Ben benim FTP ürün silinir. Bazen "Kim online" bakmak ve google eski tercüme sayfaları arıyor.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Lisans yenilemek ve en son sürümü elde edebilirsiniz. Maliyeti 30 sadece yenilemek unutmayın. Indirme bölümünde yenileyebilirsiniz.

Ayrıca gelecek için lütfen size ücretsiz destek sağlar. Yani iyi bir fikir, herhangi bir sorun olduğunda yerine başka konularda kendi eylemlerde yazmak için.

Gerçek sorun Hakkında - Google eski sayfaları arıyor. Lütfen sadece forum ana sayfasında bu tür istekleri yönlendirir uygun kural eklemek. Google, bir süre sonra (bu sayfalara taşınır onu anlatacağım) durur.

Bize değil varolan bağlantılar örnekler veriniz size uygun kural
    Last edited by vBET; 18-07-11 at 11:58.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Cevap yok - desteği kabul gerekli değildir. Bu durumda hala desteğe ihtiyacı durumunda buraya yazınız.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •