Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 15 , 15

Konu: Ölümcül hata: (henüz kapatılmamış) vbseo_thread_seotitle () Redeclare

Michał Podbielski (BB Personel)

Gördüğünüz gibi hala yeniden tanımlamak fonksiyonu ile bir konudur. Ben tam olarak ne olduğunu kontrol edemez, ama sonra kurulum kılavuzu, açıklandığı gibi vBSEO dosyasında gerekli değişiklikleri yaptıysanız, şu anda sadece bir fikir bazı kural vbenterprisetranslator_seo.php dosya geri koyar olur ve olmamalıdır Ben nasıl mümkün görmüyorum, ama kontrol etmeden şu anda başka hiçbir fikirleri var.

Lütfen fonksiyonu vbseo_thread_seotitle bulmak ve çevresinde eğer madde ayarlamak - vbenterprisetranslator_seo.php gidin ve includes / functions_vbseo_createurl.php için aynı baskı yaptı. Lütfen yardımcı olur söyle.

Ben güvenlik sorunlarını anlamak ancak hala forum kopyalama yapabilirsiniz - en fazla içerik kaldırmak ve sadece bazı kukla mesajları bırakın. Size yardım etmek için gereken tam sunucu üzerinde tam yapılandırma gidin ve ne olur ve nedenini bulmak için. BB pek çok forum tarafından kullanılan böyle şeyler, biz size yardım etmek için çok mutlu olurdu bile elden cevap vermek mümkün değil ne yazık ki, başka hiçbir yerde olur.

Hakkında Anasayfa Aliases tanımlayın - bu alanda bazı deneyler yapmış olacağız. Yapılmış, bu yüzden eğer sadece yönlendirme için "/" yapılırsa BB freaks hatırladığım kadarıyla;, index.php (tarayıcı tarafından görmüş değil) yönlendirme - diğer adları tanımlama yönlendirme döngü yaptı. Biz bir daha kontrol et ve gör nasıl için önlemek bu, fakat şunu unutma ki artık sen neden bahsediyorsun işlevselliği diğer mod ve sorumlu değildir onun davranış veriyoruz şekilde entegre ile BB, ama yine de ne olur içinde BB olur içinde BB... Eklendi YAPILACAKLAR listesi olarak araştırmak, bu sorun yeniden. Ayrıca tanımlamak için deneyin gibi adlar içinde debug altında BB kuralları - öyle vermek 301 yönlendirme kaçınarak sızıntıları ve BB olurdu hala mümkün çalışmak, beri olur önce sonra (BB hangisi yaptı 301 BB için istek). Ama lütfen bu tür deneyleri ile tutun forum BB iyi çalışıyor gidene kadar.

Üye

i vbenterprisetranslator_seo.php için değişiklik yaparsanız, boş bir sayfa olsun

Şu anda aklıma gelen tek şey, bir şekilde iç yönlendirme döngüsü olmasıdır. VBSEO ve vBSEO gider sonra vbenterprisetranslator_seo.php gelen iç bilmiyorum vbenterprisetranslator_seo.php yeniden yönlendirme yapar gerçekten olur, ancak bunu kontrol edemez beri bu benim tahminim. Bu hata yeniden tanımlamak ve bu yüzden artık boş bir sayfa olsun değişikliklerden sonra neden açıklar.

Eğer fikrim yok ne bu (bazı vBSEO yapılandırma) neden olabilir, lütfen düzeltin. - Aksi takdirde adım adım kurulum ve entegrasyon işlemi bir kez daha lütfen. Olması gerektiği gibi her şeyi ayarlanmış olduğundan emin olun.
    Bu sorunu hala sonra ne olacak sonra biz bu durumda destek vermek mümkün erişim detayları gerekir. Değilse gerçek foruma sonra kopyasını (gerçek konuları veri olmadan olabilir yapılandırma gerekir).

Forum kopyalamak için erişim vermek için teşekkürler. Kullanıcıların kendi gizlilik kurtarmak için tüm veri kopyası kaldırdığınız bilerek mutluluk duyacağız

Sorun çözüldü
    Ben senin bu satırı eklendi vbenterprisetranslator_seo.php:
    Code:
    $_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';
    Ayrıca lütfen BB seçeneği ayarlayabilirsiniz unutmayın: Forum Root'unu Anasayfam? Yani kendi forum linkleri PageRank Kaçak olmayacaktır.

Ve burada bir başka harika bir haber gelir görünür değişiklikten sonra vbenterprisetranslator_seo.php olur BB seçeneği kullanmak mümkün "Anasayfa Aliases tanımlayın"- Sadece ilk kuralı değiştirmek için gereklidir:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]

Şimdi çok mutlu olacağını umuyorum

Üye

Çalışıyor!

Mükemmel, teşekkür ederiz

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •