Gördüğünüz gibi hala yeniden tanımlamak fonksiyonu ile bir konudur. Ben tam olarak ne olduğunu kontrol edemez, ama sonra kurulum kılavuzu, açıklandığı gibi vBSEO dosyasında gerekli değişiklikleri yaptıysanız, şu anda sadece bir fikir bazı kural vbenterprisetranslator_seo.php dosya geri koyar olur ve olmamalıdır Ben nasıl mümkün görmüyorum, ama kontrol etmeden şu anda başka hiçbir fikirleri var.

Lütfen fonksiyonu vbseo_thread_seotitle bulmak ve çevresinde eğer madde ayarlamak - vbenterprisetranslator_seo.php gidin ve includes / functions_vbseo_createurl.php için aynı baskı yaptı. Lütfen yardımcı olur söyle.

Ben güvenlik sorunlarını anlamak ancak hala forum kopyalama yapabilirsiniz - en fazla içerik kaldırmak ve sadece bazı kukla mesajları bırakın. Size yardım etmek için gereken tam sunucu üzerinde tam yapılandırma gidin ve ne olur ve nedenini bulmak için. BB pek çok forum tarafından kullanılan böyle şeyler, biz size yardım etmek için çok mutlu olurdu bile elden cevap vermek mümkün değil ne yazık ki, başka hiçbir yerde olur.

Hakkında Anasayfa Aliases tanımlayın - bu alanda bazı deneyler yapmış olacağız. Yapılmış, bu yüzden eğer sadece yönlendirme için "/" yapılırsa BB freaks hatırladığım kadarıyla;, index.php (tarayıcı tarafından görmüş değil) yönlendirme - diğer adları tanımlama yönlendirme döngü yaptı. Biz bir daha kontrol et ve gör nasıl için önlemek bu, fakat şunu unutma ki artık sen neden bahsediyorsun işlevselliği diğer mod ve sorumlu değildir onun davranış veriyoruz şekilde entegre ile BB, ama yine de ne olur içinde BB olur içinde BB... Eklendi YAPILACAKLAR listesi olarak araştırmak, bu sorun yeniden. Ayrıca tanımlamak için deneyin gibi adlar içinde debug altında BB kuralları - öyle vermek 301 yönlendirme kaçınarak sızıntıları ve BB olurdu hala mümkün çalışmak, beri olur önce sonra (BB hangisi yaptı 301 BB için istek). Ama lütfen bu tür deneyleri ile tutun forum BB iyi çalışıyor gidene kadar.