Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 5 , 5

Konu: Purhase sonra Ürün Al Ortalama Süre?

Junior Member

Default Purhase sonra Ürün Al Ortalama Süre?

Merhaba. Bu ürünü almak için genellikle ne kadar sürer? 4 gün önce, Western Union aracılığıyla mayın satın aldı ve hala ürünü indirmek için indirme sayfasına erişim bekliyor. Bu ürün hakkında çok heyecanlıyım ve bunu mümkün olduğunca çabuk kullanmak koymak istiyorum. Bu bütün forumlarda için sahip olması gereken değişiklik.

Michał Podbielski (BB Personel)

Ortalama süre: ANINDA

PayPal ile yapılan tüm ödemeler, lisans (otomatik) anında uygulanır.

Western Union ile ödeme aklınızda tutun ve bize YANLIŞ ödeme ayrıntıları göndermek. Banka Ödemenizi onaylamak, bu ilk gününde bu yüzden hafta sonunda doğru olanı gönderin. Bu noktada bizim forumları (forum.simple nlp.pl) ile bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Biz bu konuları ele sonra bankaya ödeme kontrol edecektir. Biz bugün bunu yapmak mümkün olacağını umuyoruz. Ödeme onaylandıktan sonra lisans uygulanacaktır.

Bu ödeme sayfasında açıkça tarif edilir:
    Ayrıca, Western Union ile yapılan ödeme kabul ...

Para aldıktan sonra, PayPal ile ödeme sizin için lisans oluşturmak olacağını unutmayın, lisans acil almak için sağlar.
    Ödeme hakkında zaten yapılır, çünkü bu, ön satış soru değildir. Bu konuya sorun giderme bölümüne hareket eder.

PS.
    Gerçekten özür beklemek zorunda. Umarım bugün banka hızlı bir şekilde sorunu çözmek ve ödemenizi kontrol edin
    Last edited by vBET; 27-06-11 at 13:42.

Junior Member

Benim kötü ....

Michał Podbielski (BB Personel)

Problem yok. Sunucu arızası nedeniyle dün yapmak ele vermedi, ama bugün banka ve Western Union transfer aldı. Lisans zaten oluşturulur Ayrıca bekleme süresi için özür dilemek gibi normalde 30 ABD doları maliyeti ücretsiz kurulum hizmeti verecektir Sadece giriş bilgilerinizi PM bana lütfen.

Junior Member

Thumbs up

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Problem yok. Sunucu arızası nedeniyle dün yapmak ele vermedi, ama bugün banka ve Western Union transfer aldı. Lisans zaten oluşturulur Ayrıca bekleme süresi için özür dilemek gibi normalde 30 ABD doları maliyeti ücretsiz kurulum hizmeti verecektir Sadece giriş bilgilerinizi PM bana lütfen.
    Wow çok senin müthiş teşekkürler!

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •