Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 12

Konu: Lütfen forumuna bakın ok?

Junior Member

Arrow Lütfen forumuna bakın ok?

Yüksek .... patronu

1) benim forumu kontrol edin, ben yeni sürümü yükselttikten sonra benim forumu (cutimalaysia.my) vbtranslator ile düzgün bir şekilde entegre ok?

2) bana şikayet My sağlayıcı barındırma, veritabanı i eklentisi kullanımdan sonra büyüyebilir. Bu sorunu çözmek için?

Michał Podbielski (BB Personel)

Selam

1. Şu anda hiçbir forumumuzu olduğumda ben sadece boş bir iletişim bakın. Bu forum kapalı olduğu gibi, ama mesaj olmadan ... Forum canlı ve açık teyit edin.
    2. Tabii ki şimdi şu anda çok daha fazla içerik var. Her çeviri önbelleğe alınır. Veritabanı önbellek kapatabilirsiniz, ama tavsiye edilmez. Çeviriler önbelleği sayesinde, çok daha hızlı.

Junior Member

Thumbs up

Merhaba patronu
    benim forumu tekrar kontrol ediniz

1) vbtranslator herhangi bir şüphe sorunu ile benim forum tamamen işlevsel?

2) Diğer eklentisi ile düzgün bir şekilde yeni sürümü işlevi yükselttikten sonra benim bir forumdur?

3) Ben bu gibi url'si Forum ana etki alanı ==> Http:// olmadan cutimalaysia.my / forum ok? \\

4) Ne bilgi ben burada yerleştirmeniz gerekir? Forum dizini ==>??

5) URL izleme dışında forum rehberi. Ben ayarlayın evet. Doğru mudur?

P / S: gelecekteki açıklama için teşekkürler.

Forum şu anda çalışmıyor:
    Uyarı: require_once (/ home / maximus / public_html / vb_dir.php) [function.include]: failed to open stream: Böyle bir dosya ya da dizin yok on line 2 / home / maximus / public_html / content

Fatal error: require () [function.include]: '/ home / maximus / public_html / vb_dir.php' (/ usr / local / lib / php 'include_path ='.:/ usr / lib / php) gerekli açılış Başarısız on line 2 / home / maximus / public_html / content
    Bu BB sorun DEĞİLDİR - Gerekli dosya vb_dir.php özledim düzeltin lütfen.

Sorularınızı hakkında:
    1. Forumu çalışma olmadığı zaman söyleyemem. Forumu tekrar çalışma olduğunu taahhüt genellikle sonra bunu kontrol edebilirsiniz

3. Forumu çalışma değildir, çünkü söyleyemem. Forumdaki sub-domain kullanıyor musunuz?
    4. Forumu çalışma değildir, çünkü bilmiyorum. Forum URL altdizin forum kullanıyorsanız, o zaman orada forum dizine koydu. Bu parametre açıklamasında açıkça tarif edilir.
    5. Forumu çalışma değildir, çünkü bilmiyorum. Forum dizinin dışında herhangi bir sayfa çevirmek istiyor musunuz? Evet nit değilse, açık olmalıdır, bunu kapatmak.

PS. Beklenen bir açıklama olduğunu biliyorum çalışma forum göreceksiniz sürece ayrıntıları söyleyemem. Fonksiyonel olacak bana bildirin.

Junior Member

Thumbs up

Haha ... sorry2. Ben dün giderme

Merhaba patronu
    benim forumu tekrar kontrol ediniz

1) Ben diğer sekmesine tıkladığınızda ama bilge olmaya çalışan sadece ben çevirmek için kullanmak için seçtiğiniz belli bir dilde, örneğin ev sekmesi gibi.
    Genel için benim vbtranslator düzgün çalışmıyor. Bu büyük sorunu çözmek için?

2) Evet. Ben, benim vbulletin forum yer cutimalaysia.my / forum kullanın. Ve benim Anasayfam, cutimalaysia vabdvanced cmps.

3) BB Önbelleğinizi için (BETA). Olan en iyi ve tavsiye edilir? Memcache? XCache? EAccelarator? APC?

P / S: gelecekteki açıklama için teşekkürler.

Tamam. Bu forum şu an çalışıyor ama çeviriler değildir. Gördüğünüz gibi çeviriler bağlantılar forum / yanlış / iki kez orada ... Böylece yanlış ayarları var.

Ben en kolay yolu, bana Admin CP ve FTP erişim ayrıntıları PM olacak düşünüyorum. Sonra yerine kontrol edebilirsiniz.

1) yapılandırma kontrol PM erişim bilgilerinizi olun.
    / Çift / forum - bayrakları altında çeviri bağlantıları kırık nedeniyle 2) Yine yapılandırmasında yanlış bir şey yoktur
    3) Biz herhangi bir özel çözüm önermek yok biz bu önbellek teknolojiler için reklam yapmazlar. Lütfen sizin için en iyi çözümü bulmak. Php için adanmış kendi sayfaları ya da forumlarda bu teknolojileri kontrol Ayrıntılı bilgi için lütfen bu çözümleri PHP çok daha hızlı yapar sadece önbelleklerini değil, aynı zamanda ön derleyicileri, olduğunu aklınızdan çıkarmayın

Erişim ayrıntılı bilgi için teşekkür ederiz.

Kırık linkleri konu yanlış yapılandırma nedeniyle. Parametresi için Forum dizini, (Boşluk bırakmadan)
    http: / / cutimalaysia .my / forum
    Nerede net bir şekilde açıklanmıştır:
    Forum etki alanına bağlı ama URL dahil bazı dizinde değil, o zaman buradan ayarlayabilirsiniz ZORUNLU. Set '/' başında ve sonunda herhangi bir '/', yani 'olmadan/ Forum'
    Hatta orada açık bir örnek var ... Yani orada uygun bir değere ayarlayın lütfen forum için. / Forum

Ayrıca neden için herhangi bir değer Forum ana etki alanı? Forumdaki sub-domain kullanıyor musunuz? Eğer evet ise - bana forumda kullanılan sub-domain en az bir örnek veriniz. Aksi takdirde daha sonra bu parametre için temiz değeri lütfen. Açıkça tarif edilir:
    Olarak ayarlayın yalnızca forum sub-domain kullanıyor.
    Ayrıca uygun BB kuralları ben koymadım!.forum dizininizde dosya debug. Eğer SEO link kullanmak istiyorsanız gereklidir. İşte bunun için tam talimatları bulabilirsiniz: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Ayrıca forum çeviri zaten çalışma olacak (ilk sonraki adımlar gitmeden önce kontrol) ne zaman 2 şey daha yapmak gerekir:
    1. VBSEO (talimatlar için BB paketi ReadMe.html görmek) bağlantıları çevirdik entegre
    2. Forum dizini (ana sayfa dışında olan ve bu forumu çünkü özel bir bütünleşme ihtiyacı) dışında sayfaları çevirmek için izin ver - burada bunu nasıl talimatlar bulacaksınız: # post1546 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Kısa bir süre gerekli adımları vermedi. Böylece tamamen ücretsiz kendiniz yapabilirsiniz - Lütfen dikkat burada ücretsiz herhangi bir yanıt verecektir ki. Yine de, bu alanı değildir düşünüyorsanız bize entegrasyonu için 30 $ ödeme yapabilirsiniz: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Eğer kendiniz yapmak isterseniz tüm talimatları, sadece nadas tam olarak verilen talimatlar için lütfen. Ayrıca bitirmek ve sonuçları tanımlamak bize bildirin.

Ilerleme nedir? Diğer ipuçları ihtiyacım var mı?

PM ve e-posta gönder - hala yanıt bekliyor. Çözümler zaten açıklanmıştır. bu nadas ve sonuçları hakkında cevap vermek.

Hala yapılandırma düştü ve biz hala sizden herhangi bir yanıt alamadım. Ben sadece forum mesaj göndermek. Biz gerçekten yardım etmek istiyorum

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •