Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 20 , 20

Konu: Yükseltme rankbadges götürüldüğünü aldıktan sonra.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Tüm kodu dosyasında kullanıcı grupları hakkında / / Vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php içerir.

VBulletin mantık (kanca tepki olarak kullanılır sadece bir işlevi vardır: userdata_presave) Ve işlev adı vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 maç).

BB un kurulum sırasında BB kullanıcı grupları kaldırılması ve başka hiçbir yerde değişiklik yapar dosya diğer 2 işlevleri için kullanılır.

Eğer yanlış yüzünden BB ise tek işlevi nedeniyle olabilir vbet_changeDefaultLanguageGroup. Başka bir şey yok, kullanıcı grupları üzerinde herhangi bir değişiklik yapıyor.

Bunu devre dışı bırakmak istiyorsanız, o zaman en basit yolu sadece eklenti "uygun Varsayılan Dil Grubu Set" devre dışı bırakmak için. Ama bu BB kullanıcı grupları için otomatik tanıtıcı devre dışı bırakır. Dolayısıyla, sadece de kaldırılabilir istiyorsanız Admin CP kaldırın.

Biz sadece ilk eklenti devre dışı bırakmak için önerilir. Sorununuzu ortadan bulursanız, o zaman (iki kere zaten işaretli) tekrar kontrol edebilirsiniz, hala aynı şey var, biz sorunu yeniden nasıl bilmiyor?.

Ayrıca kanca için diğer eklentileri kontrol edebilirsiniz userdata_presave ve idam kararı/önce yürütülecek BB eklentisi sonra değiştirin.
    Last edited by vBET; 06-06-11 at 20:41.

Kıdemli Üye

O eklenti devre dışı bırakma ve şimdi olmadan çalışan yaklaşık 48 saat sonra, yine bu sorun değil. Bu yüzden BB eklendi ve ek kullanıcı grubu, çünkü olduğunu varsaymak güvenli olacağını düşünüyorum zaten birkaç varsa, nedense bazı cron çalışan diğerleri götürüldüğünü alır. D Biliyorum biraz belirsiz sesler, ancak eklenti olmadan tekrar iyidir.

Tamam bu yüzden biz tekrar kontrol eder. Bu yaptığınız tek değişiklik eklenti devre dışı bırakmak? Mı BB gruplar forumda hala bu kaldırıldı? Sizin vBulettin tam sürümü (biz sadece bizim değil, aynı zamanda kanca çevre yakından bakmak istiyorum) nedir?

Kıdemli Üye

Evet, yaptığım tek değişiklik. Ve ben BB kullanıcı grupları keneler çıkardı. Ama onlar hala orada ifade edilir. Bu kaldırmak için kolay bir yol var mı? Oldukça büyük bir yer aldığından.

Quote Nickli Üyeden Taurus View Post
    Ve ben BB kullanıcı grupları keneler çıkardı.
    Tam olarak ne anlama geliyor? Ne yaptınız?

BB grupları kaldırma hakkında - powered seçenekleri Admin CP tarafından, ya da işlevini yürüterek yapabilirsin vbet_removeDefaultLanguageGroups itibaren / / Vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php içerir

Bu kaldırırsanız sadece forum olur, çünkü sorunu daha yakından bakmak için gazoz değil olacağını lütfen unutmayınız.

Kıdemli Üye

Tam olarak ne anlama geliyor? Ne yaptınız?
    Ben BB kullanıcı grupları seçilmemiştir. Diyelim bir kene / işareti olacaktır ACP bir kullanıcı seçtiğinizde gibi ek bir kullanıcı grubu olarak 'İspanyolca' söylüyorlar. Bu seçilmemiştir.

PM yazdığı gibi biz hala forumda sorunun sebebi nedir bilmiyorum. Yine de ben, bu alanda BB kod bazı değişiklikler yaptı. Şu anda BB bazı kullanıcı grupları değişti veya kullanıcı varsayılan dil chanes sadece kullanıcı gruplarını idare edecek. Yani kanca durumu eklenir:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    Ben bunu neden ne bilmiyorum çünkü bu konuya yardımcı olacak hiçbir fikrim yok. Her neyse yardımcı olacağını mümkündür. Belki bu tüm veritabanı yüklü değil çünkü sütun aklandı önce PM değişiklikler tarihinin genellikle kullanıcı grupları yazdığı gibi. Kullanıcı değişiklikleri veri Kullanıcı CP veya admin Admin CP standında durumlarda, daha sonra kullanıcı grubuna yüklenen çünkü bu gibi durumlarda bu durum ile BB, hiçbir şey yapmaz.

Bu, bir sonraki sürümünde dahil olacak, bu yüzden kontrol ediniz. O zaman çalışmaz ise tekrar kanca devre dışı bırakmak ve yine soruşturma yapılmış olacaktır.

Güncelleştirme yapar sonra teyit edin.

EDITED bunu doğruladı. Hızlı bir düzeltme için lütfen:
    1. Git Admin CP -> Plugin & Ürünler -> Plugin Yöneticisi
    2. Adlı kanca Set uygun Varsayılan Dil Grubu kanca için userdata_presave ve tıklama Düzenle bunun için
    3. Kod başında ekleyin:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. Kodun sonuna aşağıdaki satırları ekleyin.:
    PHP Code:

5. Kaydedin
    Last edited by vBET; 01-07-11 at 01:27.

Kıdemli Üye

Tamam, şimdi yükseltildi, ve ben hala bu sorun olup olmadığını kontrol edecektir. Ben size bildireceğiz. Teşekkür ederiz.

Kıdemli Üye

Sonra, şimdi en fazla 2 gün güncelleştirme ile çalışan ve bu eklenti ya da başka bir şey devre dışı bırakmadan, ben yine bu sorun olmadı var. Bu yüzden düzeltme hile yaptı söylemek güvenli olduğunu düşünüyorum. Tekrar teşekkürler Michal. Gerçek bir büyük teşekkür ederiz! Ben bu konuda sadece benim forumda mevcut olduğunu biliyoruz ve içtenlikle, bu konuda bana yardım etmeye gitti ekstra mil için teşekkür ederiz!

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Bu onay için teşekkürler

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •