Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: Ben şimdi bir yükleme bilet sorunu!

Junior Member
    Yer
    Norveç

Question Ben şimdi bir yükleme bilet sorunu!

I cant bu iş için olsun, ben şimdi neredeyse 1 ay için şimdi bu ürün büküm ve belki bu vBET 4 ürün sorun giderme 100 saatten fazla, Vbulletin 4.1.3 yüklü ve ben artık pes, ben işemek ve Ben hayal kırıklığı duyuyorum.

Benim için yüklemek ve o iş için yapılandırmak için personel ihtiyacı.

Bu ürünü yüklemek için zor yolunda paketi satın almak ve hala çalışıyor yılından bu yana, çünkü artık onun yakında bir ay kadar yardımcı olur.

Ben ücretsiz bir Lanser web tasarım devretti ve o işe almak için uğraş ama o kadar vermek zorunda kaldı 5 saat afther.

PERSONEL için Mesaj:

PM veya E-posta benim sunucu için giriş bilgi almak veya u ftp giriş bilgilerini nasıl söyle bana ulaşın!

Your'e kılavuzlarının ve ne benim themper kayıp en kısa sürede bu sorunu gidermek için olacak umuyoruz.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Ben forum metin çevirisi sonra kaybolur, bu yüzden kontrol fark etti: # post1537 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Kontrol Lütfen admincp-> VBEGöre T seçenekleri ReadMe.html dosyadan -upload klasör ve forum ana dili ayarlayın.
    Last edited by kamilkurczak; 12-05-11 at 22:12.

Junior Member
    Yer
    Norveç

Talking Sorun çözülmüş

Problem admincp aktive standart veya varsayılan lang tarafından çözüldü.

Daha az sıkıntı ile başa çıkmak için çekim tur için varsayılan olarak aktif olmalı.

Ve evet ben bu forum benim değil iyi bir ruh hali Ancak sonrası için worng forum ve belki 100 saatten fazla sonrası için doğru forum vermedi ve i cant bulmak için bu sorun çok yorgun Ben aptal düşünmeye başladım

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

onay için teşekkürler - çözüldü

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •