Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 8 , 8

Konu: Sonrası bir sorun dil kodu değiştirme.

Kıdemli Üye

Default Sonrası bir sorun dil kodu değiştirme.

Bu sorun uzun süredir beni rahatsız olmuştur. Neden, bir üye yanlış dil seçti ve yazdığınız bir şey ve bu sitede yayınlanan söylüyorlar, ben bir post el dil kodu düzenlemek olamaz? 'Inci' 'bg' diyelim düzenleyin hiç fark etmez. Dil sadece sonrası aynı kalır.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

merhaba,

Boğa, i anlamak gibi bu yazı tercüme değildir. Tabii ki bir mesajı düzenlemek ve başka bir dil kodu içine koyabilirsiniz?
    Hala tercüme - Eğer hala yanlış kod lang koymak için çalışırsanız unutmayın.
    Google yazılan bir dil kullanarak test edebilirsiniz sadece kullanmak Google tarafından tercümecisi ve "dil bulmak" seçeneği olsun. Bundan sonra yazılan içinde iyi bir dil kodu koyun.

Hala iyi değilse, lütfen bu yazı ile bir url buraya yapıştırın.

Teşekkürler

Kıdemli Üye

Ben dil kodu değiştiremezsiniz. Ben, çok doğru dil kodunu olduğunu çok emin yaptı. Ancak, ilk yanlış, doğru dil kodunu girmek için daha sonra düzenlenebilir herhangi bir yazı, aynı zamanda çevirmeyin.

İşte yazı:

Windows 7 Tema: TheBull World of Warcraft - Sayfa 8

Tay dili, Tay dili (Taice) düzenleme bile hiç fark etmez. Bu sadece çevrilmemiş kalır.

sağ bu tayland.
    Toros benim için baskı yazılan erişim ile hesap edin - Ben kendimi kontrol edecek.
    Teşekkürler

Kıdemli Üye

Text automatically translated from: Malay to: Turkish
    Translated text
    PM'd detayları giriş yapın. Teşekkürler Kamil.
    Original text

Tamam, teşekkür ederiz - Senin için kontrol ve çözecek

Kıdemli Üye

Teşekkürler Kamil. Şimdi neden benim mesajımın yukarıdaki bazı bayraklar ve ne değildir var. 'Malezya'??

Benim varsayılan dil İngilizce ayarlanır. Neden benim farklı gösteren yukarıdaki yazıyı?

merhaba,

Sitenizde veritabanı önbellek ile bu sorunu gibi bir görünüm. dilini değiştirmek veritabanı önbellek değişikliklere neden olmamıştır.
    Forumda bir test yaptı ve Everything iyi çalışıyor çünkü muhtemelen tek bir hata (post düzenlemek vb.) - Tabii ki bu mesaj silinir.

Bu yazının her sayısında, veritabanı önbellek üzerine henüz zaman bu tek yazı
    Şimdi bu gibi çözülmüş görünüyor tek bir damga ek (boşluk gibi) (tabii ki kontrol edebilirsiniz - Bir yazının sadece düzenlemek mesaj hala orijinal formu) veritabanı önbellek re-entry zorlamıştır. Ve bu yeniden girmesinden sonra yazılan iyi tercüme edilir.

Belki geçici google bağlantı eksikliği Şu anda ben bu tek bir hata ile yanlış ne olduğunu açıklamak değildir.
    Bu olur ve bu hata tekrar yeniden Eğer sadece adım adım tarif ve benim test forumu yeniden oluşturmaya çalışın ve çözecektir.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •