Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 10 , 10

Konu: kullanıcılar için ikincil gruplar, her kullanıcı için ana dilde bağlıdır.

Üye

Default kullanıcılar için ikincil gruplar, her kullanıcı için ana dilde bağlıdır.

i ikincil gruplar tercih ettikleri dil veya anadili bağlıdır yapmak öneririz

Bu, onların dil kullanan farklı kullanıcılar kontrolü yazılan sağlayacak
    Bu yüzden belirli bir dil kullanıcılar için someforums yapabilirsiniz
    Ayrıca, e-posta göndermek veya İkinci gruba ait teklifler dile bağlı

Seconday kullanıcı grubu:
    ingilizce kullanıcılar
    Arapça kullanıcılar
    ve benzeri

Bu kendi ana dili olarak tesciline ne seçtiğinize bağlı.
    ve ona yanlış dil seçerseniz, bunu değiştirmek için yeteneği
    ve o zaman başka bir ikincil kullanıcı grubuna transfer olacak

i geçici olarak durdurmak önce ben bitirene kadar sabit hata fi 4 yükseltme i bir yıl için BB
    ve orada kullanıcıların farklı ülkelerden zaten ve ben de kendi ana dili bağlı bazı özel kumanda istiyorum

Üye

vbet4 özellik isteği bu konu tranfer

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Kullanıcı grubu fikri oldukça zekice (Bazı forumlarda zaten özel bir anlamı olabilir) mutlaka ikincil kullanıcı grubu kullanarak değil sadece grup gibi.

Biz zaten kullanıcı varsayılan dil bağlı olarak bildirimlerini gösteren izin özellik isteği var. Kullanıcı Grupları (kontrol ancak fark grup haber tanımlamak olanağı içerdiğini varsayalım değildi) bir çözüm olabilir.

Ben anladığım kadarıyla desteklenen her dil için ayrı bir kullanıcı grubu oluşturmak için BB istiyorum. Biz, bazı önek vbet_ veya lang_ veya language_ gibi kullanacaktır - alfabetik sırayla gösterildiği takdirde tüm bu kullanıcı grupları bir arada olacak (muhtemelen vbet_ - olası çakışmaları önlemek için). Ayrıca BB kullanıcı varsayılan diline göre otomatik olarak bu kullanıcı gruplarına koyacaktır. Bu doğru mudur?

Şu anda - Kabul Nasıl çalışması gerektiğini detayları teyit edin. Ayrıca ikincil kullanıcı grubu kullanmak istemiyorum yazdığı gibi. Kullanıcı (gruplar miktarı herhangi bir sınırlama yoktur) için başka bir geçerli kullanıcı grubu - Tamam?

Üye

merhaba
    "| fonksiyonlarını anlamakikincil kullanıcı grubu"
    BB için bir sonraki büyük adım olacak anlayacaksınız
    ikincil grup her zaman silinir ve kullanıcıların birincil grup tutulacaktır ait olabilir

ikincil grup bağlıdır bize izin kontrolü bir çok verecektir ya da sadece bunu görmezden gelmekte ve deafult kayıtlı kullanıcı grubu ya da herhangi bir ek birincil kullanıcı grubu olacak birincil izinleri almak

örneğin:
    haber Seconday grup kimliği bağlı olarak kontrol edilebilir
    belirli bir seconady grup için özel forumlarda bkz ya da

Bu konuda bir sürü ve bir çok örnek var.
    ve bu yüzden dillerde adları ve kullanıcının kendisi için ana dili seçti, o otomatik olarak bu ikincil grup olacak seconady gruplar yaparsanız
    Kullanıcı: ahmet
    seçin: anne dil olarak ingilizce
    ingilizce ikincil kullanıcı grubu: o olacak
    ve o bu ingilizce hoparlörlere ne istediğinizi izinleri bağlı alacak

sahibi BB kaldırmak istiyorsanız, o ürünün o istiyorsanız bu ikincil kullanıcı grupları tutmak veya kaldırmak.
    sadece ikincil kullanıcı grubu ve vbulletin manuel okumak ve test edebilirsiniz tüm vbulletin etkilemez olmaz

plz Seconday kullanıcı grubu vbulletin ikincil kullanıcı grubu sistemi birincil kullanıcı grubu ve bu konuda okumak ve test edemez ihtiyaç
    teşekkürler

Ben aynı şeyi ya da bahsediyoruz emin değilim. "İkincil grubu" olarak "Ek Grupları" ya da anlıyor musunuz? Değilse, nasıl bu "İkincil grubu" seçilen kullanıcı için Admin CP ayarlayabilirsiniz lütfen bana gelin.

Üye

evet: Ek Kullanıcı Grupları

Yani - herhangi bir problem

Yeni rolü, her dil için otomatik olarak oluşturulur. Ve otomatik olarak kullanıcı rolü için seçtiği varsayılan dil uygun tutmayı başardı.

Üye

ok ben sadece benim vbe yenilemek
    i her dilde kullanıcı gruplarına ek yapacak yeni sürümü Ek Kullanıcı Grupları umuyoruz

Junior Member

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Yeni rolü, her dil için otomatik olarak oluşturulur. Ve otomatik olarak kullanıcı rolü için seçtiği varsayılan dil uygun tutmayı başardı.
    Bu bir metin olarak yazılmış ise, varsayılan olarak çevrilmemiş okumak mümkün olacak o zaman İngilizce ve İsveççe için her iki grupta söylemek, kendimi koymak ve bu anlama gelecek? Veya ben bunun için yeni bir özellik isteği yapmak gerekir?

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •