Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 10 , 10

Konu: Reviewpost ile entegre (PhotoPost aynı)

Kıdemli Üye

Default Reviewpost ile entegre (PhotoPost aynı)

Merhaba,

BB reviewpost ile entegre etmek için çalışıyorum. İlk olarak, ben sadece sayfa çıktısı bir vBetTranslatePage çağrı yapıyor çalıştı, ama yönlendirme nedeniyle işe yaramadı.

Daha sonra adım adım buradaki yönergeleri takip:
    # post1795 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Ancak, ben hala yönlendirme hataları alıyorum. Ben photoplog daha önce bu denenmiş ve de başarılı değildi. Benim htaccess değişiklikler başarısız olduğundan, bana bazı işaretçiler verebilir?

Kök htaccess:

Code:
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [L]
    reviewpost htaccess:

Code:
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/lensreviews/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../lensreviews/&%{QUERY_STRING} [L]
    Ben vbseo kuralı önce hem de sonra htaccess eklemeler koyarak çalıştı, ama hiçbir etkisi vardı. Herhangi bir fikir?

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

merhaba

Bu mod global_complete ve global_start kanca kullandığınızdan emin?

Bu mod ile sayfa bana bir url verebilir ve benim test forumu yüklemek ve kontrol edebilirsiniz.

Kıdemli Üye

Hayır, tamamen vbulletin kanca sistemi atlar ve aslında sadece kendi şeyi yapar, sonra başlık, headinclude ve altbilgi ayrıştırır.

Sayfa çevirmek için manuel bir çağrı yapmaya çalıştı veya front_controller entegrasyon yönergeleri takip, sayfa sadece sonsuz yeniden yönlendirme başladı.

Mod reviewpost.com bulunur. Codebase / tasarım PhotoPost yanlısı çoğunluk dayanmaktadır.

Bu adımları bir kez daha kontrol edin:
    # post1795 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

ikincisi, bu mod ile sayfanıza bana bir url lütfen. Ben bunu kontrol eder.
    Bu mod, ücretsiz ya da değil mi? ücretsiz eğer bu mod paketi için bir url veriniz.

Teşekkürler

Kıdemli Üye

Hayır, serbest değil, ama tasarım akıllıca bu PhotoPost aynı backend kullanır.

Ben tekrar kontrol ettim ve ben de kök htaccess değiştirmek gerekecek gibi görünüyor. Ben önce tüm bu denedim aklınızda bulundurun boşuna ama biraz daha fazla boş zaman sonra tekrar deneyin.

PhotoPost entegrasyonu ile herhangi bir diğer ortak konular biliyor olabilir mi?

Ben sizin için bir çözüm için arıyorum. Eğer herhangi bir fikir ve bilgi varsa, lütfen buraya yazın - yardımsever olacak

Kıdemli Üye

Tamam, ben sonunda bu anladım. Talimatlara biraz sapmış, ancak bir cazibe gibi çalıştı:

1. Htaccess için bu ekledi:

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
    2. Reviewpost yürütme sonuna kadar bu işlev çağrısı Eklendi:

PHP Code:
    if(@include_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php'))
    {
    vbet_global_complete($output);

3. Düzenlenen vbenterprisetranslator_functions_redirect.php ve özürlü özel dizin için yönlendirme:

PHP Code:
    foreach (explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
    {

$folder trim($folder);
        if (
    stripos($url$folder) !== false)
        {
            return;
        }

4. / / değiştirme / da / lensreviews lensreviews / da / ve bayrak URL'ler düzeltmek için

URL nesil aşağıdaki fonksiyonu eklendi:

PHP Code:
    function vbet_externalConsensus($address$language)
    {
        global 
    $vbulletin;
        foreach (
    explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
        {

$folder trim($folder);
            if (
    stripos($address$folder) !== false)
            {

$address str_replace(array('/forums/',"/{$_REQUEST['language']}/"),array('/','/'), $address);
                return 
    str_replace("/$folder/","/$folder/$language/"$address);
            }
        }

return 
    false;

# 4 yapmak için daha akıllıca bir yolu muhtemelen, ancak bu çalıştı! Gözden bölümleri bir ay yaklaşık 1.000.000 sayfa görünümleri gibi olsun, ben çok mutluyum ve çeviriler daha fazla ziyaretçi sürücü olacaktır.

Demo: Pentax Anmeldelser - Pentax Lens Anmeldelser og omfattende veritabanı

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Bu konu çözülmesi kutlandı için uzun bir süre sonra yanıtladı. Ben sorunu hala olduğunu fark etmemişti. Eğer burada herhangi bir daha fazla yardıma ihtiyacımız var ya da sonunda çözüldü?

Kıdemli Üye

Sonunda anladım! SSS. Htaccess değişiklikler denedim ve işe yaramadı Ama, BB gelecekteki sürümlerinde bu tür bir entegrasyon daha kolay yapmak için buna değer olabilir.

Şu anda, forum konuları URL / forum / {dil kodu} / içerik. Aynı ana dizin dışındaki klasörler için başvurmalıdır (yani / galeri / {dil kodu} / / {langauge kod} / galeri / yerine) gerekli htaccess değişiklikler büyük ölçüde basitleştiren ve entegrasyonu çok daha kolay, çünkü, özellikle mod zaten global_complete (bu durumda photoplog yanlısı kastediyorum) çağırır.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Lütfen bunun için yeni bir özellik isteği açmak Bu tür bir entegrasyon daha kolay hale getirecek nasıl ana htaccess dosyası değişiklikler gerektirmez - sadece mod dizinden biri.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •