Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 10 , 15

Konu: Doğru görüntülenmesinin Vurgular ...

Dişli Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Junior Member

Default Doğru görüntülenmesinin Vurgular ...

Merhaba.

Vbulletin 4.08 kullanıyorum.

Ben esas olarak iki dilde BB kullan ... İngilizce ve Fransızca. Forum varsayılan dil İngilizce. Ancak, ne zaman bir Fransız kullanıcının mesajlarını, İngilizce çevirinin doğru görüntüler. Ancak, Fransız aksan görüntülenmez. Bunun yerine, bu gibi görüntüler:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    Bu gibi göstermek gerekir:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Benim forum ISO-8859-1 olarak iki dilde görüntülemek için ayarlandı. Bu nedenle, UTF-8 kullanarak değilim

Ayrıca, ben çok yakından yükleme yönergelerini takip.

BB yapılan tek değişiklik, CSS Sprite kullanarak varsayılan bayraklar değişti. Ancak, ben kodu baktı ve hiçbir şey yaptım şeyler sergilenmektedir olduğu şekilde etkisi olmalıdır.

Ben bu sorunu çözmek için UTF-8 db dönüştürmek için var mı?

Herhangi bir tavsiye takdir edilecektir. Teşekkür ederiz.
    Last edited by freddie3218; 07-03-11 at 16:12. Nedeni: Bu forumu doğru görüntülenir, çünkü ben, orijinal alıntı değiştirilmiştir. Ben bir boşluk "# 233" alanlar ekledi.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •