Witam Uzun bir süre bazı eski sürüm BB (ne yazık ki hangi hatırlayamıyorum) vardı. Birkaç gün önce ben en son 3.3.6 yeniden ve sorun yaşamaya başladı. Için sık sık metin ekranı olmasa da. Bir komut dosyası Çevrilecek metin gönderdi gibi görünüyor, yanıt aldı, o önbellek ekledi ve sayfaya koymak unuttum. Bazen sitesinin parçası dolu ve bazı (belki de ihmal kelimeler önbellekte değildi) kalmamasıdır. Bir postback ilgilidir Genellikle sonra Kara dosya daha sonra boş ve uzun bir süre için hizmet - bu misafirler için önbelleğe alma yanar bu sorun daha da kabul edilemez.
Okumak ve bunu kontrol etmek deneyin: # post1537 http://www.vbenterprisetranslator.co....html O zaman bu hata ile bir sayfaya link vermek ve bu test bizim forumda oluşmaz, çünkü bu kontrol vereceğiz yoksa. Teşekkürler
SSS sorunuma cevap vermez. Daha önce de yazdığı gibi (ben şimdi kontrol ve% 100 eminim) keszu (I kontrol, Google'ın forum engellemez) yalnızca sayfada çevrilmiş metin taşınır. Önbelleğe alma ile herhangi bir metin olmadan başka bir dilde tüm sayfaları kapatılır. Forum: Kepçe Forum - Counter-Strike, oyun, yazılım, müzik, mp3, film, download, rapidshare, indir Bazı podforach ana sayfada konu (orada anchorY langtitle kullanıldı çünkü boş) hiçbir bağlantıları yoktur. Çevirilerin sayfalarında çok daha büyük boşluklar vardır. Sonrası yeni ise, içerik, orada sayfanın (çeviri keszu zaten yani) yenileme yalnızca görünür.
Bana gelince, Google bir blok gibi görünüyor, ama kontrol da yazın. Yerinde olmadığını kontrol edin - PM veri Admin CP erişim ve FTP gönderin.
Ne yazık ki, ama sunucuya veri erişim sağlayamaz. Google Test - http://www.forums.wiaderko.com/translator_test.php Komik şey sürüm 3.3.3 (bunun% 99 sadece bu sürüm olduğu için) vardı ve herşey yolunda çalışmış olmasıdır. Ben bir güncelleştirme için 30 $ ödedi ve forum ayrı düşüyor.
Sunucu veri erişim sağlar yoksa biz de, gibi? Ve ona girmek yapılmış olsaydı, şimdi ne sorun olmuş? Bir hizmet güncelleme açısından bir güncelleştirme için 30 $ ödeme veya lisans yenilemek - Ben doğru anladım bilmiyorum? Konuk önbellek durumunda - açık önbellek bir sorun olarak işaret zaman zaten çözüldü. Erişim bilgilerini girin - aksi takdirde neler olup bittiğini göremezsiniz. Ben her şeyin Google bir bağlantı ok görmek - biz sadece ortaya çıkan bir sorun için bir neden bulmalıyız. Bu nedenle, sadece sizinle, biz araştırabiliriz. Bir geçici üzerinde şifrenizi değiştirin, ya da bize aynı davranışı gözlemlemek test forum, erişim verebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan büyük mutluluk - ama şimdi zor bizim için denetleyemiyor, neler olduğunu belirlemek için. Bu davranış açıklanan gözlemleyebilirsiniz sayfasına bir bağlantı veriniz.
Last edited by vBET; 07-01-11 at 01:28.
Alternatif olarak, Google ile web sitenizi HTML aldığı sonuçlar, daha doğru görüntüleme için izin verir talimatlar verebilir. Siz bize bunları aktarmak ve bu sorunu bulmak için yeterli olabilir edebilecektir. Kod değişiklikler gerektirir. Böyle bir çözüm Tamam mı?
Last edited by vBET; 07-01-11 at 01:40.
ÖÖ Lütfen benimle temasa geçin, bu nedenle çok daha hızlı olacaktır.
Ben bir mesaj gönderdi
Tamam, hemen hemen çözüldü sorun. Google, herhangi bir nedenle API bloke ve bazen normal açıkladı ve bazen 403 hata çekti Ben açıklama nedenlerle isteyen onlara yazdı. Nasıl ona cevap paylaşmaktır alabilirim.
Etiket Bulutu
Forum Kuralları