Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: vB4 kullanır Tablolar kayıt sırasında BB

Üye

Exclamation vB4 kullanır Tablolar kayıt sırasında BB

Selam

VBulletin 4.x serisi BB kayıt formunu seçti dil seçenekleri için tablolar kullanır.

vB4 tablo ücretsiz ve hata dışında bir dil seçeneği tek ayar adları tabloları kullanmak gerektiğini olmalıdır sol yerinde konumlandırılmış.

"Vbet_language_options" ben kendim değiştirebilirsiniz tanımlanan şablon veya kod parçası bulamıyorum.

VB4 üzerinde tablolar kullanmak değildir, bir düzeltme veriniz

Çok teşekkür ederim

StarBuG

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Selam

Kayıt formu için varsayılan dil seçenekleri Aslında nesil kodlanmış. / / Vbenterprisetranslator_functions_hooks.php funcition içinde vbet_register_form_complete.

Uygun HTML yapıları kullanarak bir hata değildir. Aynı zamanda her şeyin yolunda olduğundan bir sorun değil. Ben istekleri bölümünde özelliği bu hareket.

Doğru iş için doğru aracı kullanmak için en iyi şey olduğunu lütfen unutmayınız. Biz sütunlarda dil seçenekleri mevcut ve bu tablolar için doğru araçtır. Yanlış hiçbir şey yoktur, bu iyidir.

Ayrıca vBulletin 4.x tablo olduğu doğru değil - bunu çok kullanır. Sadece Admin CP gidin ve şablonlar bakın lütfen <Tablo...

Şu anda bu değişim talebi, ek bir değer verir değişiklik olarak reddedilir. Sahip olmak istiyorum nasıl özel önerileriniz varsa tekrar düşünün. Hala HTML yapıların uygun kullanımı bir hata olduğunu unutmayın

Üye

% 99 kullanıcı önyüz tüm stil tabloları kullanarak değildir.
    Sadece kayıt formunu BB parçası tabloları kullanarak.
    vBulletins kaydı seçenekleri tüm CSS ile görüntülenir.

Bunun yanı sıra, yine de tek bir dil seçeneği sol tarafta görüntülenir olduğunu bir hata
    sadece ayar başlığı olmalıdır.

Tabloları kaldırmayı düşünün yoksa en azından ekran sorunu gidermek
    bir dil ayar adı altında sol tarafta görüntülenir başlandı.

Sorunun bir demo için buraya bakınız: Bei Patientenfragen.net - Wir haben die Antworten registrieren

Teşekkür ederim

StarBuG

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Bu amaçla bu gibi görüntülenir olduğunu lütfen unutmayınız. Çoğu kullanıcı 52 dilde ve 4 sütun göstermek için istiyorum, bu yüzden biz oraya uygun hale getirilmesi için tüm kullanılabilir alanı görüntülemek.

Her neyse biz sadece 2. sütunda yer olacaktır (diğer seçenekleri ve açıklamalar gibi) ve en azından biz bunu değiştirmek için nasıl ipuçları sağlayacaktır nasıl görüneceğini kontrol edecek

Üye

Teşekkür ederim.

Düzeltmek için bakıyorum.

Forumları ve bu gibi küçük bir şey beni çok rahatsız geldiğinde Ben mükemmeliyetçiyim

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Merhaba starBug

Senin için bir ipucu var. Bizim tablo içine koymak gerekir. <div class="rightcol"> </ font>

Ne yapmalıyım?
    1. Bu dosyanın bir kopyasını: forumu root / / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

2. Bu dosyada bul
    PHP Code:
    function vbet_register_form_complete(&$customfields_profile, &$show) { 
    3. Bu fonksiyon bulabilirsiniz:
    PHP Code:
    $vbet_language_options '<table class="multifield group" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>'
    ile değiştirin:
    PHP Code:
    $vbet_language_options '<div class="rightcol"><table class="multifield group" style="width: 100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>'
    4. Bu fonksiyon bulabilirsiniz:
    PHP Code:
    $vbet_language_options .= '</tr></table>'
    ve ile değiştirin
    PHP Code:
    $vbet_language_options .= '</tr></table></div>'
    EDITED
    şimdi iyi görünüyor, bu nedenle bir sonraki Relase yer olacak

Teşekkürler
    Last edited by kamilkurczak; 10-11-10 at 15:30.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •