Bu konuda daha önce okuyun burada

Quote Nickli Üyeden rstankiewicz View Post
Google Çevirisi tam doğru değilse Cacheyi güncellemek için bir yol var mı? Yöneticiler orijinal yazı düzenleyebilirsiniz, ancak Enterprise Tercüman içerik yerine daha iyi bir insan çeviri sağlayabilir?
Quote Nickli Üyeden vBET View Post
Biz, (bu çeviriler önbellekten silinmesinin engellenmesi için işaretlenmiş olabilir) hakkında düşünüyorduk ama ne yazık ki Google bunun için izin vermiyor. Google koşullarına göre Google çeviriler sonuçları değiştirmek için izin verilmez. Bu yüzden muhtemelen böyle ekleyemezsiniz.

Benim Kullanıcıların çoğu, çok kötü doğru ya da değil, google çeviri sonucu şikayetçi, biz bazı mesajları için daha iyi bir insan çeviri sonucu / chace elle düzenleme yapabilirsiniz olmalıdır

Yani google translate tos olarak, biz cant değiştirebilir ve çeviri sonucu / chache kaydetmek kalın yukarıda söylediğim gibi, ama biz sonrası bu görevi daha iyi insan çeviri% 100 manuel, sonrası çok şey google çeviri çevirebilir editörlüğünü yaptığı insan çeviri

Örneğin i, diğer dil google translate ile çok kötü bir sonuç, bu nedenle yönetici bu tek post, manuel% 100 çevirmek ve ikinci temizlenir ihtiyaç olmadan sonuç kaydetmek için tek bir yazı var

hmm ben hala mevcut BB sürümü artık sonrası phpmyadmin veya manuel kullanarak bunun nasıl yapılacağını düşünüyorum