Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 3 123 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 28

Konu: Test: Bu metin, Fransızca yazılmış

Üye

Default Test: Bu metin, Fransızca yazılmış

Ce texte est écrit en français et je devrais le Voir en turc.

Üye

Je répète:

Ce texte est écrit en français et je devrais le Voir en turc.

Üye

Neden hala benim forum dil Bu forumu burada İngilizce olarak ayarlanmış olduğunda yukarıdaki metni Fransızca olarak görüyor musunuz? Ben hiçbir küçük bayrakları ile İngilizce metni görmek gerekir?
    Last edited by Cybershaolin; 14-11-09 at 18:10. Nedeni: Tipo

Üye

Benim soru ile ilgili olarak, BBCode'lar otomatik veya eklenebilir eğer bilerek hakkında daha fazla? Kavramını anlamak için sorun var. BBCode'lar elle ya da otomatik olarak eklenebilir söyleyerek olduğunu, başka bir konu fark. Yani otomatik olarak yazılan # 1 ve # 2 küçük bayraklar görmeliydiniz anlamına gelmez? Özür yok ve ben burada yazı okuyun: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Last edited by Cybershaolin; 14-11-09 at 19:42.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden Cybershaolin View Post
    Neden hala benim forum dil Bu forumu burada İngilizce olarak ayarlanmış olduğunda yukarıdaki metni Fransızca olarak görüyor musunuz? Ben hiçbir küçük bayrakları ile İngilizce metni görmek gerekir?
    Fransız olduğunu "söylemek" değil çünkü Burada bunu nasıl hızlı ve kolay kullanım kılavuzu var: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Birkaç kelime - Kullanıcı CP varsayılan dil, ya da elle mesaj tarafından tarif lang BBCode

İsterseniz önceki mesajları düzenleyebilir ve orada bu BBCode eklemek ve sihirli olur.

Benim soru ile ilgili olarak, BBCode'lar otomatik veya eklenebilir eğer bilerek hakkında daha fazla? Kavramını anlamak için sorun var. BBCode'lar elle ya da otomatik olarak eklenebilir söyleyerek olduğunu, başka bir konu fark. Yani otomatik olarak yazılan # 1 ve # 2 küçük bayraklar görmeliydiniz anlamına gelmez? Özür yok ve ben burada yazı okuyun: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    lang BBCode kullanıcı varsayılan diline göre otomatik olarak eklenir. Ayarlamak veya forum dili olarak aynı değilse, o zaman hiçbir şey ayarlanır.

Google Mesaja göre dil tanımak olanağı vardır, ancak, çünkü performans nedenle biz bunu yapmayın - Ayrıca bu Google özelliğini araştırmak vermedi. Yararlı olabileceğini düşünüyorsanız, o zaman burada yazınız Özellik İstekleri vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) - Biz her zaman kapatmak için olasılığı ile ve bu özelliği ekleyebilirsiniz
    Last edited by vBET; 14-11-09 at 23:52.

Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    lang BBCode kullanıcı varsayılan diline göre otomatik olarak eklenir. Ayarlamak veya forum dili olarak aynı değilse, o zaman hiçbir şey ayarlanır.
    Ama bu bir sorundur.

Tamam bak, burada kendi forum, dili İngilizce ayarlanır ... Mesajlar # 1 ve # 2 (Fransızca.) metin (Benim Kimliğim) forum dilden çok farklı. Peki, neden benim metin Fransızca hala? BBcode elle eklemek zorunda söyleyerek musunuz? Sonra bu durumda ise, neden BBcode otomatik olarak eklenir hakkında konuşuyorsun?

Ben doğru anlamak olmayabilir ama atıfta bağlantı gitti ve bu şekilde anladım. Diye düşündüm, bu BBcode kendimi yazmak zorunda kalmadan otomatik olarak başardı.

Ama bu bir sorundur.

Tamam bak, burada kendi forum, dili İngilizce ayarlanır ... Mesajlar # 1 ve # 2 (Fransızca.) metin (Benim Kimliğim) forum dilden çok farklı. Peki, neden benim metin Fransızca hala? BBcode elle eklemek zorunda söyleyerek musunuz? Sonra bu durumda ise, neden BBcode otomatik olarak eklenir hakkında konuşuyorsun?

Ben doğru anlamak olmayabilir ama atıfta bağlantı gitti ve bu şekilde anladım. Diye düşündüm, bu BBcode kendimi yazmak zorunda kalmadan otomatik olarak başardı.
    Evet mesaj # 1 ve # 2 Fransız, ama İngilizce olduğu sistemi anlattı. Tercüme neden thats.

Farklı dillerde mesaj taşıma 2 yolu var.
    1. profiliniz için Kullanıcı CP varsayılan dil ayarı. Bu durumda BB mesajları bu dil ve otomatik olarak lang BBCode katacak üstlenecek. Hala (varsayılan evet set olarak yeni bir mesaj için her editör BBCode ekleyebilirsiniz ya da ek bir seçenek görünecektir) özel mesaj için bunu değil BB söylemek olanağı var.
    2. el ekleyin.

Diğer makale nedeniyle kafası karışır, yazılı tekrar dikkatle okuyun lütfen:
    "forum varsayılan dili dışında, onların varsayılan dilini ayarlamak kullanıcının mesaj otomatik olarak işaretleyin"

Bir kısmı belirsiz olduğunu düşünüyorsanız, lütfen o nokta ve biz bunu daha net yapmak doğru olacaktır

Üye

Text automatically translated from: French to: Turkish
    Translated text
    Bu Fransız başka bir testtir.
    Original text

Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Evet mesaj # 1 ve # 2 Fransız, ama İngilizce olduğu sistemi anlattı. Tercüme neden thats.
    Ahhhhh! Şimdi bunu yüksek sesle ve net var. Bu anlamadı parçasıdır. Şimdi Kimliğim Fransız için dil değiştirdi ve Fransız başka bir test mesajı yazdı. Burada mükemmel çalışır. Bana basit bir şekilde açıklamak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Ama benim kendi forum, forum dil Fransızca, Fransızca (söylediğiniz gibi isteğe bağlı) benim Kimliğim, Arapça ve İtalyanca yazılı mesajları çalıştı. Sonuç bir şey tercüme olmadan, Arapça ve İtalyanca gösterdi. Bu, ben hala anlamıyorum neden. Bu benim forum üzerinde çalışıyor olması değil gibi görünüyor.

Ayrıca, söyle bana: BBCode için dil addon (ekran) (tercih veya) Ben hala yükseltme ve ben çünkü biz bir ileti oluşturmak ve de Hızlı bir cevap, bu sürümü 3.1.2 'de bir addon 3.1.1 'de bu değil mi?
    Last edited by Cybershaolin; 15-11-09 at 20:13.

Sayfa 1 , 3 123 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •