Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Yükseltme hata

Ramses
22-06-10, 16:45
/ Home / www / doc /*****/ mysite / www / forum / global.php (238): eval () 'd code on line 3
Yüklenen tüm dosyaları ve ithal ürün (mevcut ürün üzerine işaretli), 333 den 334 kadar yükselttikten sonra alın.
Herhangi bir ipuçları?

vBET
22-06-10, 16:49
Tam vB sürümü ve 238 hat etrafında global.php dosya içeriği (ve bir 238 nokta) veriniz.

Ramses
22-06-10, 16:54
VB sürüm 3.84 global.php:

// if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
// otherwise only allow styles that are user-selectable
$styleid = intval($styleid);
$style = NULL;

($hook = vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;

if (!is_array($style))
{
$style = $db->query_first_slave("
SELECT *
FROM " . TABLE_PREFIX . "style
WHERE (styleid = $styleid" . iif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect, ' AND userselect = 1') . ")
OR styleid = " . $vbulletin->options['styleid'] . "
ORDER BY styleid " . iif($styleid > $vbulletin->options['styleid'], 'DESC', 'ASC') . "
LIMIT 1
");
}
define('STYLEID', $style['styleid']);

Bu tam kodu etrafında eklendi böylece dreamweaver doğru çizgi gösteriyor, emin değilim, 238
($ Kanca = vBulletinHook: fetch_hook ('style_fetch'))? eval ($ hook): false;

vBET
22-06-10, 17:04
Lütfen şimdi çalışıyor style_fetch kanca ve onay için BB eklentisi kapatmak. Değilse, o zaman işe başlayacak style_fetch bir (daha önceki açabilirsiniz) bir kanca için diğer eklentileri kapatın ve kontrol ediniz. Suçlu olduğunu bulmak, hangisinin lütfen bize bildirin.

Ramses
22-06-10, 19:21
Sayesinde, devre dışı bırakma BB style_fetch bu hatayı çözer, ama şimdi sadece yer tutucuları gösteren bayraklar var değildir.
Ben hata yaptım Üzgünüm, gördüm, bir saniye içinde geri gelir.
Tamam, ben sadece yanlış bir dizin klasörleri yüklenen gereksiz çalışma yapılmış çok üzgün değilim. Hepsi şimdi iyi.

kamilkurczak
22-06-10, 22:14
Şimdi iyi çalışıyor ama bir BB işlevselliği devre dışı bırakılır. Bu yüzden olmayabilir.
Bu işlevsellik, neyi yanlış yaptığını analiz etmek için devre dışı bırakılmıştır.

Eklentisi etkin olduğunda eğer çalışırsa yazınız?

Işe yaramazsa, bir sorun ve biz tüm işlevselliği kullanmak için düzeltmek gerekir.

Ramses
22-06-10, 23:15
Ben bu benim hatamdı önceki söylediğim gibi, ben yerine forum dizini kök BB klasörleri yükledi. Her şey iyidir.

vBET
22-06-10, 23:30
Tamam sadece emin olmak için. Gerçek - tüm eklentileri açık Şimdi çalışan? :) Çünkü bazı engelliler, daha sonra tüm BB parça (nedenini belirlemek için devre dışı bırakmak için istedi) uygun bir şekilde çalışacak olan ince. Klasör hata yaptığınızı anlıyorum, ama aynı zamanda açıklanan ve şimdi yeniden etkin yaptı emin değilseniz kanca devre dışı olduğunu yazdı.

Yani müşteri için iyi (iyi) biz gevşek bir şey yoktur ve tüm eklentileri açık BB çalışır durumda olduğundan emin olmak istiyorum. Biz iyi uyumak için mümkün olacak, böylece teyit edin;)

Ramses
22-06-10, 23:41
Michal Evet, tüm eklentileri etkin. Bile konuk önbelleği, şimdi, ben bu yakında sunucu yük düşürücü etkileri gösterecektir umuyoruz. Büyük destek için teşekkür ederiz.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1