Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş önbellek güncelleme sırasında çok sayıda bağlantı db hatası

krisp
17-12-09, 01:17
: Ben, forum 20 dakika gibi aniden düştü sabah, 4 sonra biraz uyanık olmak oldu gece

VBulletin veritabanı hatası:

mysqli_real_connect () [<a href='function.mysqli-real-connect'> function.mysqli-gerçek-connect </ a>]: (08004/1040): Çok sayıda bağlantı
/ Var / www / vhosts / ... / httpdocs / / hat class_core.php 1138

MySQL Error:
Hata Numarası:
Başvuru Tarihi: Salı, 15 Aralık 2009 @ 04:28:00 AM
Hata Tarihi: Salı, 15 Aralık 2009 _AT_ 04:28:00
Script: http://.../
Referrer:
IP Adresi:
Kullanıcı Adı:
Classname: vB_Database_MySQLi
MySQL Sürümü:
-->

Şimdi bu zamanlanmış görevler vb önbellek güncelleme etrafında olduğunu, daha önce bu yaşamamış ve bunun bir tesadüf olup olmadığını merak ediyorum.

Bu sabah kontrol ettim ve herşey yolunda, bu yüzden bugün tekrar etmedi.

Benim BB forum kesinti sırasında ince olduğunu, BB olmadan aynı sunucu üzerinde başka bir forum beri sunucu, stresli görünüyordu.

Serverlog baktığımızda, bazı bot aktivite gibi görünüyor, ama değil çok kullanıcı etkinliği yaptı. Botlara Tamam 200 görünüyordu ancak normal kullanıcılar dberror var. Ayrıca garip bir sunucu logfile kayıtlar kronolojik sıralaması değil gibi görünüyor ...

Bir puzzele bir parça ... doğrultusunda 1138 / class_core.php içeriyorsa, belki de önbellek güncelleme dahil olduğunu bana söyleyebilir? Ya da belki bazılarınız Bu sorunu gidermek için nasıl bir fikir?

vBET
17-12-09, 01:31
BB yeni bağlantılar yaratmaz - (Google çeviriler çok geç gelirse durumda) ama bu gerçek bir kayıp olması durumunda yapılır bağlantısını yeniden kurmak yapabilirsiniz. Ve bu bağlantı $ vbulletin-> db-> vBulletin sonunda gerekli tüm takas bağlayın.

Yani şu anda biz sorunu başka bir yerde olduğunu düşünüyorum.

class_core.php bizim dosya ve doğrudan BB önbelleği kullanmak değildir - ancak bu dosyayı zamanlanmış görevin yürütülmesi için sorumlu ise, o zaman da önbelleği temizlemeyi yürütecek.

vBET
17-12-09, 01:54
Bir şey daha var. BB önbelleğini temizleyerek hakkında yazıyorsanız, sonra önbellekte kaç veri halt lütfen. Gerçekten büyük miktarı ise, o zaman lütfen önbellek temizleme strateji değişikliği.
BB ek bağlantılarını oluşturmak değildir, ancak, takas gereğinden uzun sürerse, o zaman diğer istemciler bekliyor ve yeni bağlantılar yeni müşteriler, hasta bekleme vB tarafından oluşturulur. birçok takas strateji eklemek budur. Gerçekten büyük miktarda veri için son strateji kullanın.

Veri silme, hızlı, ancak gerekli değildir, büyük indeksler güncelleyerek bu konuda her dil için önbellek tablolarını bölünmüş beri 3.3.0 minimize olacak, böylece indeksler 52 kat daha küçük olacak ve takas çok daha hızlı olacaktır unutmayınız. Yani şu anda büyük dizinler için daha iyi olan diğer temizleme strateji, kullanım düşünün lütfen:)

krisp
17-12-09, 05:22
04-05 den tekrar happend çok sayıda bağlantı ile aşağı etki. Ben doğru olduğunu düşünüyorum. Forum saniyede bir isteği ile oynamalar önbellek ve Arama botlarının temizleyerek meşgul. Serverload son derece yüksek olduğunu görebiliyordu. Şimdi yine çok düşük. BB db yaklaşık 1.1 GB

"Önbellek TTL aralığı için bir kez tüm önbellek verileri silin" açtınız.

Bu sorunu çok iyi gerçekten 330 adresleri Sesler!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1