То је некако функционише сада.
Италијански доеснт мада, (евентуално друге) који је чудно, МС подршку италијански.
хттп://ввв.цомпутер-јуице.цом/форумс/ит/
Травел Фанс
То је некако функционише сада.
Италијански доеснт мада, (евентуално друге) који је чудно, МС подршку италијански.
хттп://ввв.цомпутер-јуице.цом/форумс/ит/
Травел Фанс
Последњи изменио Snake; 24-10-12 U 20:35.
Последњи изменио Snake; 24-10-12 U 20:35.
Ево шта ја мислим.
МС граница је већ достигнут.
Па ...
Шта решење је ту сада? Немам начина да преведе то и!
Ако сте сигурни да су блокирани Гоогле (ако не можете да урадите тет одавде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728) Можете писати их реаццесс ИП (то је такође рекао да у пост сам ти дао), ако ћете користити не "само Гоогле", па углавном Мицрософт АПИ-ја можете достићи своје границе спорије
Такође, молимо Вас да запамтите да вбет не може да промени Гоогле / МС границе, сада ми такође пружају Гоогле АПИ в2 за комерцијалне кориснике, али ми смо у потрази за други начин превођења
Последњи изменио r.dziadusz; 29-09-11 U 11:31.
Дакле, шта се дешава када Гоогле искључити В1 АПИ-ја?
Онда шта је решење?
То није дугорочно поправити, зар не.
Налетео сам тест:
Полазећи превод теста
Резултат теста: {"респонсеДата": {"транслатедТект": "повитание"}, "респонсеДетаилс": нулл, "респонсеСтатус": 200}
Тест грешка:
Повезивање време (мс): 91,19482421875
Мислим да је радно, ја сам онемогућен вбет за време и изгледа сам деблокирају.
Али ово је и даље озбиљно, не постоји решење када В1 добија искључен.
Ако вам се бих се у потрази за боље решење, брзо или ће корисници морати да оде.
Нопе.
Брокен поново.
Еу ну лонац обтине нимиц пентру инрегистра Прин мицрофон Меа. - Мултимедија си кодек-ури - Сок Рачунар (у Романа)
Полазећи превод теста
Резултат теста: {"респонсеДата": {"транслатедТект": "повитание"}, "респонсеДетаилс": нулл, "респонсеСтатус": 200}
Тест грешка:
Повезивање време (мс): 88,702880859375
Да ли је ово Гоогле-блок или нешто друго, јер ако могу да омогућим в2 ради добро!
Ах, идемо.
Полазећи превод теста
Резултат теста: {"респонсеДата": нулл, "респонсеДетаилс": "Осумњичени Услови коришћења злоупотребе Молимо Вас да посетите хттп://цоде.гоогле.цом/апис/еррорс.", "РеспонсеСтатус": 403}
Тест грешка:
Повезивање време (мс): 583,18505859375