Последњи изменио vBET; 13-09-10 U 14:13. Разлог: ББЦоде
Ја сам провере те везе сада. Пеласе рећи да ли су блокирали приступ страницама које нису релевантне за роботс.ткт (односно члан странице и тако даље?)? Ако не можете видети овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1508
Све странице из те везе су подељене - у подножју тхереа је доста видљиве ЈаваСцрипт кода. И то се појављује на свакој страници на преведена вашем форуму. Реците да вам је потребна Асист са овим проблемом - ако јесте молим вас детаље АМ приступ. Нисам сигуран да може бити разлог за овај Гоогле поруку, али може бити у вези.
Последњи изменио vBET; 13-09-10 U 14:21.
У реду - Мислим да може бити у вези и може бити узрок овог проблема. Имајте у виду да све странице облик те везе имају малу количину садржаја, тако да углавном укључене текст је из овог сломљен скрипте. То је зашто Гоогле види све оне странице као веома слични. Решавању овог би требало да реши проблем Гоогле![]()
\u003cbr /\u003e Хи, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Хвала Вам на проверу. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Послали вам Корисник Приступ преко АМ. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Хвала! \u003cbr /\u003e
Одлазак тамо у неколико минута.
Управо сам добио одговарајући приступ детаљима, дошао тамо, и не постоји проблем. Само нема га - Јесам ништа на канализацију ... У овом тренутку нисам у стању да репродукује проблем. Изгледа да више не постоји. Не знам да је неке промене конфигурације коју администратори.
Ако ћете видети ово питање поново напишите овде. У овом тренутку сматра се да је реши.