Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 17

Тема: грешка у 4.2.3?

Red face грешка у 4.2.3?

Ја сам надоградити моју вбет на најновију верзију 4.2.3 на 4.0.6 са ВБ вБСЕО 3.5.1пл1, питање је са подножје оглас где њене показује своје заглавље су инстаед огласа и неке чудне речи као што су: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    Ова грешка се јавља само на преведена страна, па сам привремено онемогућен подножје оглас, молим те помози

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Можете ли молим вас дајте висе излаза ..

Било би најлакше ако само АМ ми Приступ детаље администратора КП и ФТП + описати како да репродукује проблем (како да укључите подножје оглас), али можда ћу бити у могућности да помогну без приступа када ћу имати више података.

Такође, - шта је одговоран за додавање подножје кода огласа? Јер ако се други додатак, онда овде имамо неке интеграције питање не грешке.

Ок дозволите ми дати више појашњења

Ја користим ВБ 4.0.6 најновију верзију, у вб4 постоји уграђен оглас менаџер који је тужи за постављање огласа на мој сајт, питање је који се појаве у подножју огласа који је замењен од стране заглавља области и дешава само у преведене странице, ако желите ја Администратор вам може дати детаље

само за инфо ја сам додавање слика мојих подножје области: -

не преведена страница: -

Деси Пик | дељење слика и хостинг-Схаре Иоур Хот Деси Пик-не транслатед.ГИФ

преведена страна: -

Деси Пик | дељење слика и хостинг-Схаре Иоур Хот Деси Пик преведених паге.ГИФ

молим вас Зар то није грешка није појавио у 4.2.2 са истим модс

преведена страна

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду - хвала за детаље. Ми ћемо проверити шта је измењено у случају подножје у шифрама, а такође покушавају да репродукује проблем. Хвала за слике - може да вас је послао сирове ХТМЛ излаз - барем овај део који није како треба. Такође - Мислим да је за Камила може бити веома корисно ако он само може да приступи серверу, где питање већ постоји - али он ће вас контактирати у вези овог себи

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,

Сада ћу покушати да се репродукују и решили овај проблем .. хвала за опис.

све исправке?

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Додао сам слику у подножје место за оглас, али ово је још увек само слика, без одређеног кода као што су Адсенце итд
    Имам једно питање: да ли да додате у ову подножју било које специфичне код или само слику са линком?
    Да ли лепите пример овај оглас кода? Ја ћу га тестирати.

ако не, можете ли да ме АМ или вБЕТ приступ вашем ФТП и админцп, јер сам цант репродукује том питању на нашем тесту форуму. То ће помоћи горе.
    Последњи изменио kamilkurczak; 23-08-10 U 14:20.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

било вест? молим вас, прочитајте мој претходни пост. Хвала.

poslato pm na vbet pre nekih 12 sati hvala

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Да, знам то. Ће бити фиксна.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора