Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 20

Тема: Високи процесора цонтантли на посвећена сервер

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Default Високи процесора цонтантли на посвећена сервер

Пошто инсталирате ВБет добијем упозорење у току сваког дана о високом процесор вредности. Морао да рестартујете сервер једном већ.

/ Уср / лоцал / апацхе / бин / хттпд-к старт ДССЛ узима 9-10% на једној инстанци.

Ја Нека иде за 2 веекис мислећи да је био само кеширање страница (75,000) индексиране странице до сада, али доеснт изгледа да опуштање у ЦПУ, као још.

Било која мисли о томе?

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Такође, овај процес је око 8%

/ Уср / сбин / МиСКЛ сервер - базног директорија = / - датадир = / вар / либ / мискл - усер = мискл - пид-филе = / вар/либ/мискл/сервер1.ндцасино.нет.пид - прескочите- спољни-закључавање

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

молим вас, погледајте у ову тему хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...рформанце.хтмл

молимо да то укључите. Посебно можете направити ограничен приступ нотрелевант странице као члан странице, претрага итд

на крају (коначно) покушати да искључите неке језичке док кеш неће учинити за друге језике.
    админцп-> вБЕТ -> Заставе -> Прикажи Заставе
    Сада имате 52 пута више садржаја и већи сајта саобраћају (оптерећења сервера је повезан са додатним саобраћаја на преведена страна)

Већина корисника може одмах користити 52 (све) заставе, без икаквих проблема (зависи од форума и сервера).
    ако кеш ће бити урађено и за друге језике, можете укључити следећи део заставе.
    Последњи изменио kamilkurczak; 23-07-10 U 10:07.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Нисам сигуран да разумем све то. Имам посвећена сервер који треба да опслужи са лакоћом. Мотика да потврди странице се кеширају?

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Да ли сте прочитате овај чланак? пре свицхинг ван неке заставе покушавају да користите неке савете из овог члана.

пробајте да искључите неке заставе само ако инструкције од члана не ти помогнем.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Био сам на вашем сајту а ја сам га тестирати. превод ради у нормалним времена, превише учитавања странице.

Да ли можете да налепите учитавања процесор? Шта је вредност?

Ако је ваш оптерећење процесор није у превелика вредност, ми немамо ништа да урадите.
    Дакле, молимо Вас да налепите вредност ЦПУ оптерећења.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

У реду, кеширање је укључена, лоше ограничити ставке предложено у роботс.ткт

Оптерећења просек: 2.39 2.62 2.41

ове просеку крећу од овде да бисте 4.к 4.к 4.к цонсистантли, ове где обично на .00 .01 за опсег

Сада, ја користим СКЛ 4.2 и даље, да ли би прелазак на 5.к побољшати здравље?

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

хмм. Био сам на вашем сајту и превод који раде у нормалним време (све форум ради у нормалним времена) тако да мислим, не морате ништа да урадите. Процесор је да га користи и ЦПУ-оптерећења није превелика.

Имајте на уму да вБЕТ практично не преузима средства за нормалан странице (само ствара заставе) тако да све додатне коришћење ресурса долази из додатног саобраћаја - саобраћаја на преведена страна. Више саобраћаја = више ресурса потребно.

Предлажем да се не искључи било заставе (превод ради у нормалним времена), јер то није нессесари.

Као што сам раније написао: Сада имате 52 пута више садржаја и већу посећеност сајта и ЦПУ оптерећења мора бити већи.

Code:
    OK, caching is turned on, Ill restrict the items suggested in robots.txt
    Ово ће дефинитивно помоћи.
    Code:
    would a move to 5.x improve health?
    Ја ћу питати Мицхаł о томе.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

хвала, болестан држати на оку.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Ствар је само се туку у земљу на СКЛ ....

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •