Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: вбет_гуестцацхе превелика додати празан команду у цПанел

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Default вбет_гуестцацхе превелика додати празан команду у цПанел

вбет_гуестцацхе превелика додати празан команду у цПанел

Требало ми је 4 сата на четири намештени сервер празан (ручно) садржај, то је претерана и мислим да нека врста компресије је овде потребно и са вбет табелама кеш, а друга ствар како о додавању флеш дугме за ово у админцп?

поздрав

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

ОК, али ја донт схватити екацли,

Пишете да имате донт опције у админцп (питање) или предложити додавање нових функција? (Флеш дугме)
    ако јесте ја сам креће теме на Захтев карактеристике

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Уместо тога, пражњење табеле ручно из мог ДМИН можете да додате опцију да га исперите у админцп?
    Поздрав

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Већ имамо захтев за смањење величине гост случаја, као и да додате могућност да обришете кеш података од админ ЦП - све прихваћене

Имајте у виду да у овом тренутку да се смањи гост кеша можете једноставно да додате још страна игнорисати. И да смање кеш базе података само промените време кеш да живи на мање. Али у случајевима штанд ће имати негативан утицај на перформансе, јер чешће резултата Уил узети из Гоогле-шта потребно много више времена.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Такође, - сте већ написали исту ствар у којој је ова тема већ предложио (управо овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост3867)

Молим те престани СПАМ! Ова тема ће ускоро бити уклоњена - то је еноугхт када сте ставили једном информације

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Нема потребе да се непристојно, јер ми не живимо у 1940 знаш, а ја нисам спам, ако неко реагују одмах да не би било неопходно да се то понавља изнова и изнова и штавише говоримо о 2 различите ствари.

У другом нит си рекао да ћеш направити Флусхер базе података никада нисмо говорили о ФТП вбет_гуестцацхе фајл делетер у админцп!?

Шта мислите о мој други проблем у преведена наслови -> Ф.. ., Ја још увек чекам одговор.

Поздрав

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Жао ми је ако је мој коментар као грубост. То није била моја намера. Молимо Вас да одвојите Извињавам се за то. Само сам хтео да вас види да не пишу о истом питању на више места, јер сам већ питао о овоме раније и објаснио да је то само чини неред на форуму и у нашем тиму, и зато морамо да чисте такве ствари. Једна тема по једно питање је довољно. У супротном, имамо проблема са њим управља и додељивање да наше особље. Зато сам направио га храбри и у горњем случају - Већ сам вас питао о не пише исто Инфо неколико пута (што на овом форуму се сматра као спам и на најмање неколико других које сам исто тако знам) и да се борио да га пропустите пре . Једноставно нису желели да га пропустите сада.

Чак и сада сам вам буђења да потврдите да неки други 2 теме коју сте заиста о једном питању или не (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост3705) ... И то је виси као да је од недеље (овде пишете да сте ваитинг за наш одговор - погледајте где постоји ваитинг за твоје од 2 недеље .) Писање неколико пута о једном питању једноставно чини више да процени не брже. Дакле, само молим вас да је зауставимо, а ако имате питање - да нити о томе - само 1 - ми ћемо то решити. Зато смо статусе о се тема - да би били сигурни да ли нешто и даље захтева нашу пажњу, или не.

Још једном жао ако је мој коментар није добро И стварно хвала за ваш коментар у вези овога - ја ћу ставити више пажње да се таква питања нежније. Надам се да ћемо да градимо нашу будућност односа са разумевањем и добрим осећањима

О питањима која су и даље на - под линком потврдите то је исто питање као иу другим нашим нит. А у 2. једном молимо Вас да пошаљете тражене податке којима сам само питао јуче. Био сам на одмору на мору тако да нисам у стању да реше све проблеме и Камила је радио по многим питањима у исто време. Сада када сам се ја треба брзо урадити

И у праву сте - ви нисте написали о Админ ЦП кеш клиринг раније. Већ је постављено у другим нити неко други, па сам овде поставили положај као што је већ предложено.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •