Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: вБЕТ особље одсуство у трајању од 2 радна дана

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default вБЕТ особље одсуство у трајању од 2 радна дана

Хи

Имајући у Минг најбољем интересу наших клијената желим официалли објави да вБЕТ подржавате тим ће бити одсутан у 8-11 јула. То је 2 радна дана + 2 викенда дана. Молимо вас да не планирају исправке у овом тренутку - ми неће бити у могућности да вам помогне у случају неких проблема.

Želim da mi je žao za takve situacije koja se dešava prvi put u istoriji vBET. Znam da ne bi trebalo da se dogodi do sada, ali Kamil već je planirano i plaćeni odmora pre nego što se nama i planirao sam moj odmora imajući u vidu da ću imati zamena. Ukratko reči: JA scrued i stvarno mi je žao zbog toga. Као извињење ћемо дати додатних 1 месец бесплатно ажурирање за све наше клијенте.

Данас ћу затворити колико питања, као да ћу моћи пре него што оде. Остатак ће носити Камил - он ће бити на форуму од понедељка. Ја ћу бити на мору, тако да неће имати могућности уопште да обради све питање - молим вас немојте ми ПМ. Писање на форуму, тако да Камила ће моћи да вам помогнемо.

За све наше клијенте: Још једном врло жао, и надам се да ће 1 месец бонус бесплатно ажурирање учинити да се осећате да брину о вама.
    За све моје пријатеље: Жеља ми је сјајно време!

Живели
    Мицхал

ПС.
    Ја ћу дати аддитинал 1 месец о новостима након повратка. Вратио се са мора 19. јула. Слободно ме подсети ако нећете видети додатне месец дана након 20..
    Последњи изменио vBET; 07-07-10 U 11:30.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Хи,

Нашем форуму је опет ради.
    Ја сам сам сада, али ја ћу покушати да помогне свима!

Срећан пут

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи

Ја само желим да вас обавестим да сам се ја опет Чуо сам, да је било неки сервер проблем, али то је решен тако што Камил. Ја ћу одговор на све ПМ и поруке захтевају моју подршку, само након руковања неколико пословних ствари ме чека после одмора - тако брзо довољно.

Путовање је дивно и даље - добро је вратити се
    Последњи изменио vBET; 22-07-10 U 07:41.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •