Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 3 FirstПрви 123 ПоследњиLast
Резултати 11 на 20 од 22

Тема: Проблем са неке речи са ацценс

Хи,
    Ви сте рекли:
    вБЕТ подржава све кодне распореде, али је најбоље ако је ваш форум користи УТФ-8 кодни распоред, јер у супротном за сваку превод вБЕТ морати поново да кодирање целе странице и да друге додатне трикове (такође специјалне карактере потребно много више места у ДБ-узрок то су промењена у & # цоде; нотацију). Ако већ користите форуму, не постоји једноставан начин да се пребаците кодирања (и даље постоји), али ако креирате нови онда вас молимо да размотрите да га покренете на УТФ-8 кодни распоред који је дизајниран да мултијезичка подршка.

Мислим да је претварање мој форуму да УТФ-8 ће решити проблем. Да ли сте знали било који начин да то урадите? Прочитао сам да неко ко је то урадио решио проблем.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Нашао сам овај чланак: Конвертовање СМФ на УТФ-8

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво пепито69, шта о томе тема?

Мислим да у последњих ствари да пробају конвертује форуму да УТФ-8 проузроковати многе речи се не може превести, због грешке у ацценс и специјалне симболе као што су: Н
    Михал једном је рекао:
    Промена кодирање целог ББ форума - како? - ВБуллетин.орг форум

Ја не могу да урадим овај тест сад разлог морам да бацкуп-ују и тестирати га у посебним условима и немам довољно времена можда и у августу.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Ок, разумем. Ви одговарате ако га не

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Проверите да ли сте резервну копију вашег форума, јер ако је велики можда наићи обичај грешке ББЦоде је "Највећи део времена" могу се причврстити са тоолс.пхп

ЕДИТ
    Можда имате проблема са вашим е-маил обавештења и друге мале ствари које морају бити исправљене.
    Последњи изменио mario06; 19-07-10 U 11:36.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би pepito69 View Post
    Мислим да је претварање мој форуму да УТФ-8 ће решити проблем. Да ли сте знали било који начин да то урадите? Прочитао сам да неко ко је то урадио решио проблем.
    Ovo nije neophodno - vBET u potpunosti podržava ne UTF-8 forume. Lično sam vlasnik jednog ne UTF-8 foruma (na poljskom) koji dobro radi. Dakle, pitanje je na drugom nivou. Promena kodiranja može da pomogne u vašem slučaju - ali nije neophodno da pokrenete vBET. Savet nam je da potražite izvor izdavanja ili čak da nas pustite na vaš forum da to proverimo. Jer ako je to neko pitanje na drugom nivou savetuje se da se zaleči rana - ne samo da se stavi zavoj

Хвала Михал, драго ми је да те видим овде опет.

Пре него што било шта конвертовање ћу покушати различите ствари, али знам да имају нови проблем са шаблон, у главним блог страница је лоше постављен, а ја нисам ништа ново.
    Хвала пуно Марио06 за савете.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

вБЕТ у потпуности подржава све цхарсетс али са УТФ8 цхарсет има мање питања

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Чак и не мање упита. Упити број је исти, али вештица УТФ-8 процесора употреба је нижа, јер не треба да реенцоде резултата, тако и резултати су бржи.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •