Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 12

Тема: Инсталирајте држи недостатку!

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    6

Default Инсталирајте држи недостатку!

Покушао сам да инсталирам ову користећи Фирефок. Инсталирање не би ни почети.

Сам се пребацио на Интернет Екплорер и Министарства одбране почетка инсталације.
    То је водио бар на врху мог екрана.
    Онда на дну прозора прегледача, солидан плавој траци које је започео смањује са десна на лево. Након отприлике сат и 20 минута, бар заустави кретање и није се померала поново.

Ниста не приказује се као инсталиран у додатку одељку.
    Нема АдминЦП -> вБуллетин Опције -> Опције СМФ -> ББ предузећа преводилац у моје могућности.

Ја користим 4.0.4 ВБуллетин
    на 2Кс дуал цоре Ксеон 1.60ГХз са 1066МХз аутобус предње стране и
    8 ГБ-а РАМ-
    73 МБ СЦСИ-300 10.000 обртаја у минути диску

Ово је веома заузет одбор са преко 1.2 милиона постова и 150К чланова.

Молимо Вас да обавестите,

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Жао ми је, али не знам превише о томе шта се дешава.

све што је потребно да урадите је описано у РЕАДМЕ.хтмл U učine vBET-ne-ubacivati folderu.

1. улпоад све фајлове из фолдера у отпремите своју форум_роот директоријум
    2. Иди на админцп -> додатака и производа и додајте вБЕТ кмл датотеку са не-не-уплоад директоријум
    3. одговарајуће интеграција је описано у датотеци РЕАДМЕ.хтмл

Code:
    It ran a bar across the top of my screen.
    Then at the bottom of the browser window, a solid blue bar started shrinking from right to left. After about an hour and 20 minutes, the bar stopped moving and didn't move again.
    Како покренете овај инсталација? Молимо Вас да залепите овде УРЛ до вашег форума.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    6

форумс.савоматанг.цом

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Имамо ово питање први пут. Можда ваш сервер је веома наплаћује.
    Дакле, предлажем ово решење:

Прво: Покушајте да искључите ваш форум. Иди на админцп -> Подешавања -> Опције -> Турн Иоур СМФ Он и Офф и изаберите не.
    Ако форума ће бити онемогућено, покушајте да поново инсталирате вБЕТ (увоз КСМЛ датотеке)
    Након тога би опет ваш форум.

Ако ово не ради.
    Друго: Можда сукоб са другим мод? Требало би да да онемогућите другу модова и уградњу вБЕТ. Након тога можете да укључите модс поново.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    6

Форум је онемогућио први пут.

Немам других модова инсталиран тамо је тако, нема ни да онемогућите.

Форум је доле за скоро 1 1 / 2 сата, док инсталирате водио и никада завршен.

Шта је временски оквир који треба да је потребно да инсталирате ово на форуму са 1,2 милиона постова?

Да ли то учинити било шта да се база података или само заменити фајлове у директоријуму форумима?

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,

Морам да проверите шта није у реду.
    Дакле, ми треба приступ форуму админцп и ФТП. Молимо Вас да пошаљете овај приступ ми ПМ. Ја ћу покушати да га реши.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    6

Да ли само треба ограничен админцп приступ плугин делове или целу админ приступ целом админцп?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би tbl33 View Post
    Шта је временски оквир који треба да је потребно да инсталирате ово на форуму са 1,2 милиона постова?
    Не постоји временски оквир - инсталација траје само неколико секунди. И број порука немају никакве везе, јер су преводи урадили када корисници посете својим страницама под преведена линкове. Инсталација само додаје додатке, фразе, шаблоне и кеш табеле.

Тако да Вас молимо угар Камил упутства - хајде да проверите шта се тамо дешава. Такође, имајте на уму да је инсталација извршена вБуллетин. Дакле, ако се потврди да је држи не онда највероватније ћете морати да питате СМФ тима за подршку - вБЕТ производ датотека је тачна - нема грешке деси. Дакле, ако инсталација једноставно не желе да се заврши онда вероватно нешто није у реду са вашим вБуллетин. Али прво - молимо Вас да нас то чека.

Молим вас АМ мене и пуни приступ админ - можете га уклонити након што заврши. Ја стварно не знам да ли ће бити неопходно, али ако би он ће морати да провери нешто онда ће бити много брже да питам поново јер не еноугхт привилегије. Такође, молимо Вас да пошаљете га ФТП приступ ћемо бити у могућности да потврди да су вБЕТ фајлове отпремио на вашем серверу.

Такође можете направили једноставан тест и покушате да увезете датотеку производ за било који други мод само да провери да то ради.
    Последњи изменио vBET; 05-07-10 U 23:09.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јул 2010
    Поруке
    6

Још увек чека прилику да користе софтвер на које сам већ платио. :-(

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Покушао сам да се пријавите на свој адмицп али нисам могао. Може да потврди своју лозинку?

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •