Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 26

Тема: Наслов превод прекинуо у вБадванцед (последњих теме)

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Exclamation Наслов превод прекинуо у вБадванцед (последњих теме)

То је недавно теме у вБадванцед, пост је потпуно написан на француском и преведен на италијански, али као што можете видети са слике наслов није комплетан и требао да буде: Вии Схифт 04.03

Немам писмо / речи ограничења у вБадванцед, у ствари, 57 слова у насловима су веома честе на мом форуму.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Највероватније сте поставили веома кратак максималну слова титулу тамо (ако је чак и конфигурисати). Дакле, шта се деси да вБадванцед смањи наслов тако од (простор додаје да би се избегло евалуација):
    [Л = ангтитле фр] Вии [/ л, ангтитле]
    остаје само
    [Л = ангтитле фр] В. ..

I prepoznaje vBET pokidan langtitle tako da je završio i prevodi. I Google prevod na francuski В. .. Чини се да: В. ..

То је оно што највероватније се дешава. Ако јесте - онда нема никаквог буг. вБЕТ само ради добро, а ви само смањити право на кратко. Молимо вас да проверите других дуге наслове и избројте до колико знаци то су рез, такође траже конфигурацију ове дужине (или питати ВБА тим).

Молимо потврдите да ли је то одговарајућа објашњења и да ли је потребна наша помоћ у будућности ово питање

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Проблем је Вбет, ево антера пример вБетс ауто-преведених и редовно један:

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би mario06 View Post
    Проблем је Вбет, ево антера пример вБетс ауто-преведених и редовно један:

Имајте на уму да [л = ангтитле фр] узима 14 знакова, тако да је [л = ангтитле фр] и. .. чини 15 карактера из оригиналне наслов

У наслову: [Гуида] Фрее Откључај Е... ако не рачунајући [Гуида] (Може бити неки префикс не назив) а затим и из наслова можете остаје 13 знакова. Нисте сигурни зашто не 15 - можда алгоритам узима неке екстра за префикса.

За мене то изгледа као ситуација описана раније. Али, ми лако можемо да проверимо. Молим вас:
    1. Отвори фајл / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_хоокс.пхп
    2. Пронађи:
    PHP Code:
    $output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true); 
    3. Коментар је - тако заменити на:
    PHP Code:
    //$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true); 
    4.. Уплоад фајл на сервер и проверите није превео страницу на којој сте је видели (бити пријављени да у случају госта кеш користи)

Молим вас, реците како ће сада изгледати. Након тога поништите промене.
    Последњи изменио vBET; 25-06-10 U 22:25.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

У наслову: [Гуида] Слободна Откључај Е. .. ако не рачунајући [Гуида] (може бити неке префикс не назив) а затим из наслова остаје вам 13 знакова. Нисте сигурни зашто не 15 - можда алгоритам узима неке екстра за префикса.
    [Гуида] није префикс то је део наслова који има 57 карактера укључујући и размаке.

Имајте на уму да [л = ангтитле фр] узима 14 знакова, тако да је [л = ангтитле фр] и. .. чини 15 карактера из оригиналне наслов
    14 карактера (ББцоде)
    +
    10 карактера, укључујући размаке (наслов име)
    =
    24 карактера (укупно)

па проблем је у вБет

1. Отвори фајл / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_хоокс.пхп
    2. Пронађи:
    ПХП Цоде:
    $ Излаз = & вбет_парсеТитлеГлобалли ($ излаз, труе);
    3. Коментар је - тако заменити на:
    ПХП Цоде:
    / / $ Излаз = & вбет_парсеТитлеГлобалли ($ излаз, труе);
    4.. Уплоад фајл на сервер и проверите није превео страницу на којој сте је видели (бити пријављени да у случају госта кеш користи)

Молим вас, реците како ће сада изгледати. Након тога поништите промене.
    Ја ћу морати да сачекате док други ауто-преведен нити ће се појавити

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Само направио неке теста порука, односно копију овај који си описао на почетку.

Молим вас су ове потврде - ми ћемо вас питати за приступ детаље, проверите га и решити, када ћемо добити потврду да је то не само смањити наслов сувише кратко вредности

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Још увек чека потврду

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

нису радили, рецимо да пре него што сам добио И. .. Сада имам [Л = ср ангтитле] и. ..
    Последњи изменио mario06; 07-07-10 U 09:18.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би mario06 View Post
    нису радили, рецимо да пре него што сам добио И. .. Сада имам [Л = ср ангтитле] и. ..
    Дакле, као што видите алради га исећи на такве кратке. Није вБЕТ узрок - покушајте га диссаблинг вБЕТ - добићете исти. Питање је зато сто су Министарство одбране смањење наслов што је кратак ...

Molimo Vas da potvrdite da je sa vBET dissabled je još uvek toliko ([Л = ср ангтитле] и. ..) И у том случају вас молимо, наћи конфигурацију за свој мод који би омогућили да се ово сечење дуже или питајте особље вБадванцед да ХЕП вас са овим питањем.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

ако сам једноставно измените наслов цопи / пасте U zvanje onda radi pa je vbet povezane.
    Последњи изменио mario06; 14-07-10 U 04:16.

Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •