Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: обрнуту косу црту на форуму логотип.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    4

Default обрнуту косу црту на форуму логотип.

Једном сам изабрати на страном језику, форума Иконица линк назад на почетну страну губи то је обрнуту косу црту.

Дакле, ако кликнем на икону (горњем левом углу сваке странице логотипа СМФ по дефаулту), линки је "хттп: / / форумнаме.цом / Ел", а затим "хттп: / / форумнаме.цом / Ел /" (користећи Грчка као пример), који преусмерава на енглески странице. Ако користите енглески, обрнута коса црта је место где и припада.

Надам се да сам био јасан са овим.

Напомена: Морао сам да додате размак на крају "хттп" у да би могао да објави пример.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Разумем цео опис, али не могу га репродуковати на овом форуму. Да ли је овде дешава, такође?

Ако јесте опишите ми како (био сам кликом на вБуллетин логотипа, али се врати на одговарајући начин). Ако не молим АМ ми адресу форума, тако да ћу знати тачно шта се дешава

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду ја то видим сада - да добијем сличне најаве на другим форуму. Ће се исправити у следећем издању.

Не могу га репродуковати на 4 форума ни у бесплатну верзију нити један комерцијални. Молим вас АМ ми адресу ваш форум и укључите свој садржај хтаццесс датотеку..
    Последњи изменио vBET; 07-11-09 U 00:34.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    4

Само лого, који сам нашао. Јавите ми ако могу да помогнем.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да - Не могу га репродуковати на 4 форумима. Можете ли ми АМ приступ детаље на ваш ФТП (нећу морати Администратор папир за овај).

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала за приступ Исправљена. Ви то већ Ће бити укључене у следећем издању.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    1

Default Им нове!

Хеи све само себе интордуцеинг! Надам се да постане леп члан заједнице ускоро довољно!

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •