Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 8 од 8

Тема: фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп грешка

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    12

Default фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп грешка

Ја само купио вБЕТ и брендирање накнаде.

Ја сам све ово у мом хттпд историје када покушавате да покренете Ситемап Генератор и вБЕТ не преведе ЦМС-уопште ни не новчаном казном у форумима.

Code:

[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error:  Call to undefined function  vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true

Имам "ВБ оптимизацију Про", и најновији и највећи вБСЕО инсталиран ради савршено. (Или је барем су **********. Д)

Проверио сам и рецхецкед све измене.

Молимо Вас да обавестите.

Хвала,

ПС: ВТФ! Не могу ни да порука УРЛ у коду (15 порука б4 **********)

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Red face

Хелло.

Да ли сте подесили 'Врста линкаДа ВБСЕО_УРИ? Molimo vas da obratite pažnju da je Vaša poruka o grešci znači da podnese vBET вбентерприсетранслатор_фунцтионс_вбсео.пхп Nije uključena i uključuje vBET ako je podešen za vBSEO veze.

О ХМД превод текста - објасните више. Да ли имате празну страницу или празан жице или само оригинални садржај? Молим вас дајте УРЛ-а (ПМ ако не може да уради овде) на страну где могу да је виде.

О ПС: Имајте на уму да због СПАМ-морали смо да се ограничи могућност додавања УРЛ на нашем форуму. То ће бити деблокиран после неколико постова. А ако видите *** то значи да у УРЛ адреса се користи неки од цензурисане речи - само му дати да нас са размацима, ми ћемо знати шта да раде са њом

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    12

Осећам се глупо сооооо (Како сам пропустити да) Мате ...

То је све што је заустављање мапа.

Суммари:
    ============================
    Форум Дисплеј: 1522
    Прикажи Тема: 10088
    Прикажи порука: 204
    Члан Профили: 3
    Резултати анкете: 0
    Текстова у блогу: 0
    Блог Тагови: 0
    Албум УРЛ: 0
    Друштвених група УРЛ: 1
    Таг УРЛ: 1
    Архива: 1521

Укупно Индексиране УРЛ адресе: 13344
    Укупно Процессинг тиме: 47,004.40 секунди
    била је 3,400 нешто ....

Али ЦМС још увек није превођење.
    Страна пута од Еверитиме.

Ја ћу вам послати Мате АМ.

Хвала,

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    12

У реду, да добијем више информација користећи "Сафари Веб претраживач."

Code:
    Safari can’t open the page.

Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.
    Тханкс мате,

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду ја то видим сада. Такође Како ја видим то је само дешава за ЦМС чланци - главни ЦМС страна ради у реду.

Питање је на нивоу вбентерприсетранслатор_сео.пхп Fajl. Mi smo tamo kod koji treba da zaštite protiv takve vBSEO redirections. Ne znam zašto to ne radi na vašem serveru. Treba takođe FTP pristup forumu da proverim - molim vas. Mi ćemo dodati na drva u fajl i proverite zašto oni parametara nisu uklonjeni iz upit.
    Последњи изменио vBET; 19-06-10 U 00:24.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    12

Послато Мате. И хвала.

Хвала,

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    12

Најновије СМФ Фиксни ово питање некако. (Случај затворен)

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Велика да чују

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове