Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 11

Тема: Имао боље резултате са бесплатну верзију ...

Default Имао боље резултате са бесплатну верзију ...

Шта се десило? Имао сам бесплатну верзију, он је радио одлично.

Сада имам пуну верзију.

а) нема заставе појављују, али веза дела управо
    б) не трећих лица галерија рад
    в) падајући мени потпуно забрљао форуму стилу.
    г) обичај подножја добио забрљао, потпуно бришу све моје кориснички рада. То је био или из деинсталирате слободно да инсталирате редовно, или инсталирањем редовно.
    д) мој вБСЕО мапа неће радити ако сам хтаццесс правила вбет.

... чека одговор за питање, прво, пре него што сам рад на остатак проблема.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи

Видим да имате неке проблеме са пуном верзијом. Молимо вас да нам се помогне

а) Да ли сте отпремили све датотеке из вБЕТ пакет на ваш сервер? Слике су у друга места за пуну вБЕТ верзију.
    б) Отворите нову тему за ово у одељења за интеграцију - наведите детаље (шта галерија мод, пуну адресу тамо)
    в) Молимо Вас да нас УРЛ Форум - вее треба да виде шта се дешава. Да ли имате стандардног лаиоут-а?
    г) Као претходних. Такође - да ли се то дешава када се заставе нису у подножје? Ако не онда је кастомизација у шаблон за заставе (вбентерприсетранслатор_флагс) i to će rešiti problem. Molimo Vas da mi default vBET predlošci će raditi za default vBulletin predlošci - u slučaju custom predlošci postoji mogućnost da poveća prilagodljivost od predloška vBET neće biti potreban.
    д) Постарајте се да ваш вБЕТ правила се налазе у одговарајућем месту. Они морају да буду непосредно пре правила вбсео.пхп. Ваш правило мапа мора бити пре вБЕТ правила.

Молимо Вас да нас обавестите о стварном статусу - радо ћемо Вам помоћи

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Хи

Видим да имате неке проблеме са пуном верзијом. Молимо вас да нам се помогне

а) Да ли сте отпремили све датотеке из вБЕТ пакет на ваш сервер? Слике су у друга места за пуну вБЕТ верзију.
    б) Отворите нову тему за ово у одељења за интеграцију - наведите детаље (шта галерија мод, пуну адресу тамо)
    в) Молимо Вас да нас УРЛ Форум - вее треба да виде шта се дешава. Да ли имате стандардног лаиоут-а?
    г) Као претходних. Такође - да ли се то дешава када се заставе нису у подножје? Ако не онда је кастомизација у шаблон за заставе (вбентерприсетранслатор_флагс) i to će rešiti problem. Molimo Vas da mi default vBET predlošci će raditi za default vBulletin predlošci - u slučaju custom predlošci postoji mogućnost da poveća prilagodljivost od predloška vBET neće biti potreban.
    д) Постарајте се да ваш вБЕТ правила се налазе у одговарајућем месту. Они морају да буду непосредно пре правила вбсео.пхп. Ваш правило мапа мора бити пре вБЕТ правила.

Молимо Вас да нас обавестите о стварном статусу - радо ћемо Вам помоћи
    Хајде да се концентришу на галерији. Моја галерија је:

Code:
    http://www.coinforums.com/gallery
    ако се повежете на страну:
    Code:
    http://www.coinforums.com/pl/gallery
    ради, али нема превод.

Хтаццесс за / галерија.:

Code:
    RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*)-cpage([0-9+]).html$ showphoto.php?photo=$2&cpage=$4 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*).html$ showphoto.php?photo=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+).html$ showphoto.php?photo=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?cat=$1&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?cat=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+)-([0-9]+).html$ index.php?cat=$2&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+).html$ index.php?cat=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*)-protype([0-9]+).html$ member.php?uid=$1&protype=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*).html$ member.php?uid=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^board.html$ board.php [L,QSA]

RewriteRule ^b([0-9]+)-(.*).html$ board.php?msg=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?ppuser=$1&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?ppuser=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showmembers.php?cat=$1&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*).html$ showmembers.php?cat=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/apps/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
    RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    вбентерприсетранслате_фронт_цонтроллер.пхп у галерији / фолдеру:

Code:
    define('VBET_FORUMDIR', 'D:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs');
    Имајте Директоријуми у админцп:

Code:
    /gallery/
    Хвала, Сто лат!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ви пропустити један веома битна ствар из описа - Знам да је компликовано, али ово је начин када су неки мод вам даје могућност да се то уради лепо. Дакле, важан део је да правила пре него што пред контролер (ФК) правило не може да се завршава један. У твом случају ФК правило се не употребљава, јер сва правила пре него што је то само завршити Хтаццесс евалуација.. Промените за сва правила пре него ФК (али не и за ФЦ себе) заменом [Л, КСА] на [КСА] - Ово је описано у кораку 3.

Молбе да нас обавестите о резултатима

Ви пропустити један веома битна ствар из описа - Знам да је компликовано, али ово је начин када су неки мод вам даје могућност да се то уради лепо. Дакле, важан део је да правила пре него што пред контролер (ФК) правило не може да се завршава један. У твом случају ФК правило се не употребљава, јер сва правила пре него што је то само завршити Хтаццесс евалуација.. Промените за сва правила пре него ФК (али не и за ФЦ себе) заменом [Л, КСА] на [КСА] - Ово је описано у кораку 3.

Молбе да нас обавестите о резултатима
    Исти проблем. Ово је хтаццесс у галерији / фолдеру.:

Code:
    RewriteEngine On
    Options +FollowSymLinks

# **** Gallery ****

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*)-cpage([0-9+]).html$ showphoto.php?photo=$2&cpage=$4 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*).html$ showphoto.php?photo=$2 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+).html$ showphoto.php?photo=$2 [QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?cat=$1&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?cat=$1 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+)-([0-9]+).html$ index.php?cat=$2&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+).html$ index.php?cat=$2 [QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*)-protype([0-9]+).html$ member.php?uid=$1&protype=$3 [QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*).html$ member.php?uid=$1 [QSA]

RewriteRule ^board.html$ board.php [QSA]

RewriteRule ^b([0-9]+)-(.*).html$ board.php?msg=$1 [QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?ppuser=$1&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?ppuser=$1 [QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showmembers.php?cat=$1&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*).html$ showmembers.php?cat=$1 [QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|

tr|uk|vi|cy|yi)/apps/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
    RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молимо промените:
    Code:
    на:
    Code:
    И још важније:
    Су прекршили правило за вас РевритеРуле ^ / (АФ |? Квадратних | тражи ... - Постоји уђе у средини владавине.

Реците нам је да помогне.

Едитед:
    Такође, правило РевритеРуле ^ / (АФ |? Квадратних | тражи ... не би требало да буде уопште. Према опису (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1546И) требате да поставите правила превод Парент Дирецтори, јер овај форум користи директоријум у УРЛ.
    Последњи изменио vBET; 22-04-10 U 15:25.

Молимо промените:
    Code:
    на:
    Code:
    И још важније:
    Су прекршили правило за вас РевритеРуле ^ / (АФ |? Квадратних | тражи ... - Постоји уђе у средини владавине.

Реците нам је да помогне.

Едитед:
    Такође, правило РевритеРуле ^ / (АФ |? Квадратних | тражи ... не би требало да буде уопште. Према опису (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1546И) требате да поставите правила превод Парент Дирецтори, јер овај форум користи директоријум у УРЛ.
    Мој форум користи прерадила / форум / у правила из вБуллетин. Стварна УРЛ адреса је:
    Code:
     http:///www.coinforums.com/forum.php
    поново написан на:

Code:
    http://www.coinforums.com/forum/
    Да ли је онда ово сматра форуму корен? Жао конфузију!

Нисам приметио сломљена правилу, било. Хвала

Ок, сада постоји нови проблем ... Ми смо скоро тамо. Сада све ради, али показују нит. као што су:
    Code:
    http://www.coinforums.com/pl/f34/
    Хтаццесс у роот.:

Code:
    RewriteEngine On
    Options +FollowSymLinks

# Redirect coinforums.com
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
    RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
    # End Redirect from CoinForums.com

# Redirect to WWW
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
    # End Redirect to WWW

# vbSEO Sitemap
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    # END

# vBET
    # RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)

# If these 2 rules below are commented out, forum works translated, but gallery does not.
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

# If 2 rules below are commented out, gallery works translated, but threads won't work.  Main forum page http://www.coinforums.com/pl/forum/ translates
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    # vBET End

# vBSEO Beg
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    # vBSEO End

Веома ми је жао мог пријатеља, превише Спиритус можда?

Хвала.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Не жао - изгледа Такође сам направио грешку у информацијама које сам вам дао. Мислио сам да је ваш форум је инсталиран у / форум директоријум - Проверио сам то сада поново и видим да је само додата би вБуллетин - да ли је у праву?

Молимо потврдите да је пре него што сам неред поново. Ја ћу вам савете када ћу бити сигуран шта ми стоје на.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду сам видела остале везе у форуму, а сада сам сигуран да овај форум није инсталиран у / форуму поддиректоријуму.

У реду, тако - жао због погрешне овде долази корекције. Молимо поставите роот хтаццесс на.:
    Code:
    RewriteEngine On
    Options +FollowSymLinks

# Redirect coinforums.com
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
    RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
    # End Redirect from CoinForums.com

# Redirect to WWW
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
    # End Redirect to WWW

# vbSEO Sitemap
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    # END

# vBET
    # RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    # vBET End

# vBSEO Beg
    #RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    #RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    #RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    # vBSEO End
    Ово би требало да ради. Такође сам пронашао грешку у опису и интеграције исправљена тако се надам да ће следећи пут ићи глатко.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •