Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 15 од 15

Тема: Проблеми са вБет (вБадванцед / празне странице)

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    25

Почетна Преводилац = У реду
    цардсхаре.тв / ТЛ /

Међутим / форуму показује овако:
    цардсхаре.тв / ТЛ / форум /

Више бих волео да покажу као што су:
    цардсхаре.тв / форум / ТЛ /

Али не могу изгледа да раде како да то урадите без разбијање нешто.

Такође, када прегледате поруке је уклонио / форум / потпуно.

нпр цардсхаре.тв/тл/цццам-екцханге-лоцал/27526-локал-спорт-ски-алеманиа-лахат-нг-хд-с.хтмл

и то изазива неке слике да се не приказује исправно.

Ако можеш да помогнеш ме исправите то би било много поштовати.

Приметио сам си рекао нешто о модифииинг прва 2 правила ... Пример?

Хвала

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду, тако - имате погрешан конфигурацију.

Молим вас подесите одговарајуће главне опције. Скуп директоријума форуму, празан домен (ту је написан да га користите само када се користи под-домени), подесите одговарајућа правила за хтаццесс у форуму директоријуму (имате на пример овде.: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тегратион.хтмл Ако имате проблема пошаљете стварне хтаццес садржај. и ја ћу вам исправљене један).

Dakle, ovo je početak - neka prevodi foruma funkcionišu na odgovarajući način. Kada je ovo OK u celoj liniji, onda počnite da integrišete druge delove - kao što su stranice van foruma koje podržava vB: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...-2.хтмл # пост54

Или вБадванцед интеграције. Ево линк за вБадванцед динамичан: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тегратион.хтмл
    Имајте на уму да нису сви вБадванцед производе интеграција је подржан управо сад - па будите конкретни.

Молимо вас да први део, а онда других. Нећете имати да ради на други начин. База је: Форум превод ради. Онда сте спремни да се интегришу друге делове.

Ми смо ту да вам помогнемо Зато питам, да стварни статус и тако даље. Ако осећате као боље да неко то уради за вас - јут купите хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...де-сервице.пхп и то радимо за вас. Пре него што мислите о томе буинг - Молим те, само јелен баш све упутства - ми ћемо учинити исто ако купите надоградњу услугу, ми ћемо, само јелен упутство ...

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    25

Купили сам надоградњу и надам се да чути од вас ускоро.

Покушао сам да постављање / форум и уклањање домен и покушао низ других подешавања, али то изазвало тема у преводу да се врати на почетну страну.

Претпостављам да је због / корен. Хтаццесс и / форуму хтаццесс.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би contemptx View Post
    Купили сам надоградњу и надам се да чути од вас ускоро.

Покушао сам да постављање / форум и уклањање домен и покушао низ других подешавања, али то изазвало тема у преводу да се врати на почетну страну.

Претпостављам да је због / корен. Хтаццесс и / форуму хтаццесс.
    Добили смо једну надоградњу услуга без одговора који имају приступ подацима - шаљемо маил са преосталим. Ако је ваш одговор молим Не може да смо направили исправку без приступа

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Решити Једно питање пронађена вБадванцед ЦМПС интеграција - и решен, а решење ће бити укључени у следеће издање - тако да ће радити без икаквих промена.

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •