Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 3 FirstПрви 123 ПоследњиLast
Резултати 11 на 20 од 22

Тема: Забрањен за лиценцу повреде - Кредитна везу!

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Snake2 View Post
    Ценим ваш одговор, али сам и даље донт схватити, имам фиксни везу питању, не постоји ништа да истражује, Ја нисам разбијање уговор о лиценцирању пошто постоји веза.

Не постоји повреда. Ово је бизаре, можете чак неће дозволите ми купи брендирање бесплатно, то је лудо. Зашто би било који бизнисмен престану купце из троши више новца. Чудно.
    Молим вас поверење нам да смо се осећају веома непријатно у стварној ситуацији. А као што знате веома добро рачун је блокиран да не блокира вашу могућност додатне куповине, али да би могли да комуницирају са вама опет, јер наше поруке је игнорисана.

Наши претходни одговор није био да вас убедим ни о чему, али да вам покажем слику ситуације у нади да ћете схватити наше акције - не одобравају.

Ми разумемо и проверио да сте ставили кредит линка (оно што је очигледно није направио вБЕТ мотора). И даље не решава питање да ли лиценца је прекршен (и имамо јаке разлоге да мислим тако), у ком случају имамо нека права дао наш правни споразум. Права која ми не треба да траже. Повреде на коју не треба да истраже. Али, као што смо већ вас обавестим никада нећемо одлучити да дозволите да оде под претњом. Зато молим вас дајте нам вашу званичну изјаву о вама плаћања за вБЕТ лиценцу и онда ћемо наставити нашу дискусију.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Snake2 View Post
    Како то мислиш Мајкл?

Не постоји сврха уплате, ми смо срећни ако га једноставно деблокирати рачун како бисмо могли да надоградњу на нову верзију издање данас, па ако добро добити нове дозволе за друге форуме.

Ми смо срећни, нема плаћања питање само желим рачун Поново ради.

Хвала!
    Можда сам једноставно погрешно - у таквој ситуацији је жао грешку. Мислио сам да је ваша намера била да преокрену плаћања. Имам 2 ноћу у моје време и питање није светлост једне

Дакле, само да буде јасно - је уназад плаћање се разматра или не?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    12

Званична изјава о уплати? ЈА донт схватити шта мислите. Већ платио сам. Ја сам сматрам да је овај заиста узнемиравајући. Немам много новца, а сада да ми прекинете коришћење овог софтвера и сам урадио ништа лоше. Можете да видите везу Додао сам да поправи проблем. И ја сам платио пре вас месеца.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    12

Зашто бих ја обрнути плаћања, ако имам дозволу за рад ... без разлога, желим ажурира тако да неће бити укинута плаћања, ако сам срећан и лиценца није забрањено.

Такође, нисам добио своје поруке јер нисам пријаву за неколико недеља, и овом форуму доеснт шаљете поруке на мој е-маил инбок-из неког разлога.
    Последњи изменио Snake2; 08-04-10 U 01:35.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    12

Мислим да је разлог нормалан линк не ради јесте имамо модификовани предложак који чини све у ауторска права линија и лепо кутији, тако да можда изазива проблеме.

пример;

мој шаблон;

Цопиригхт 1 - Цопиригхт 2 - Цопиригхт 3

нормалл ВБ шаблон;

Цопиригхт 1
    Цопиригхт 2
    Цопиригхт 3

У сваком случају имате лепе везу са великим анцхор текст. тако да све је добро за вбет.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Имајте на уму да нико не престане да користите вБЕТ у овом тренутку. Ви сте га користе сада и користи га све време када је питање постоји и да није било одговора.

Kao što smo napisali sve vreme ceo nameru da blokiraju nalog na ovom forumu (da ne blokira upotreba vBET - vi ste još uvek koriste to sada) je da objasni situaciju. I to se desi samo zato što ste prestali odgovarajući, sa vaš poslednji odgovor na nivou prema quot;залутати"(Нисте написали буквално - то је био само наш утисак).

Да знамо да сте платили за производ. Питали смо о вашем пријетња да ћете уклонити плаћања. Јер, оно што у складу са нашим уговор о лиценцирању немате право када је лиценца се одузима за прекршај. Дакле, ако такав преокрет би вероватно десило да би било преваре су на платни систем и било би потребно много непријатних последица по вас.
    Зато смо питали смо о томе - само да би били сигурни да ли сте вољни да направе превару или не.

Разумем да немате такве намере Па чак и ако је написан пре него што је изјава без памћења уговор о лиценцирању.

У реду, тако - у том случају вас молимо, само наставите пажњу на уговор о лиценцирању и обавестите нас ако приметите да нешто није у реду на вБЕТ стране. Ако сте дуго у овом послу (мислим да радите), онда знате да је наш лиценца је веома једноставно по лиценци могућности за неке производе, тако да ми ништа необично. То је како изгледа софтвер на тржишту мрав је био састављен на тај начин по закону и софтверске пиратерије борбе. Ваш рачун ће бити скинут бан сутра (жао, али сада треба да заврши неке ствари и готово је 3 ноћу на мом времену). Молим вас подсетим ми ако сам заборавио (не шаљу сад подсетник - Претпостављам да на нашу е-маил налог пуно маилова од вас о овом питању тако да сам само ће га уклонити).

Још једном јако жао за све ваше проблеме и надамо се да чак и ако не одобравате наш пут, да ли разумете зашто смо направили те кораке, а можда чак и дубоко ценим да смо само направили привремени рачун забрана не укине дозволу са свим осталим могућим корацима. ..
    То је био само да направе себи осећа боље

U slučaju bilo kakvih problema sa vBET-om, slobodno pošaljite objave u odeljkima za rešavanje problema ili izveštaj o greškama

ЕДИТЕД:
    Ја само наћи свој претходни пост - хвала за белешку. Молим вас ставите остатак на пм нивоу или у решавање проблема део ако нова вБЕТ верзија ће имати исти проблем.
    Последњи изменио vBET; 08-04-10 U 01:59.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    12

Хвала.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Уради - забавите се Надам се да ће нова верзија испунити ваша очекивања перформансе.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Како да зауставим УРЛ-се преводи у овој верзији као што сам раније питао овде> хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...атед-урлс.хтмл

Ово би требало стварно да буде опција у админцп.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Отворите нову тему за ово у функцији захтева - наш одговор може бити од користи и за друге кориснике.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •