Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: Не може да креирате, измените ЦМС Чланци В / вБЕТ пријављен

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    5

Question Не може да креирате, измените ЦМС Чланци В / вБЕТ пријављен

Хи. Наслов каже. Не знам где лежи проблем.

Само надоградити вБЕТ И СМФ на тренутни релеасе. Имала проблема раније. Укључите вБЕТ искључен, и ВБ функционише на очекивани начин. вБЕТ ради на форумима.

Не користи СЕО ...

никакву помоћ, добродошли. Хвала

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Само провери на нашем тесту пример и не могу да репродукују питање - ради.

Молим вас АМ ми приступ детаље Администратор КП и ФТП - Ја ћу проверити и решити га на вашој страни.

Молимо вас да такође да нам кажете како се понаша блогова. Претпостављам да за неке специфичне конфигурације (као што је ваша) пропустимо да укључи вБЕТ датотеке током захтев процене. Али, да га проверите. Такође, имајте на уму да не би требало да користите опције за уређивање за ЦМС на преведена страна. Је подржан је за форум и блогова, али нема смисла за ЦМС (од такве чланке само поверења особље сајта на матерњем језику форуму). Да ли ваш проблем постоји на нормалним (не преведена) ЦМС странице?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    5

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Само провери на нашем тесту пример и не могу да репродукују питање - ради.

Молим вас АМ ми приступ детаље Администратор КП и ФТП - Ја ћу проверити и решити га на вашој страни.

Молимо вас да такође да нам кажете како се понаша блогова. Претпостављам да за неке специфичне конфигурације (као што је ваша) пропустимо да укључи вБЕТ датотеке током захтев процене. Али, да га проверите. Такође, имајте на уму да не би требало да користите опције за уређивање за ЦМС на преведена страна. Је подржан је за форум и блогова, али нема смисла за ЦМС (од такве чланке само поверења особље сајта на матерњем језику форуму). Да ли ваш проблем постоји на нормалним (не преведена) ЦМС странице?
    Ја ћу вам АМ информације.

Ово је покушавао да створи нови чланак, или измените "дефаулт" ЦМС садржај на енглеском језику - иста ситуација и са - само вуче потпуно празну страницу, без уредник или уобичајене ЦМС менаџер - није ништа уређивање преведени. Слажем се - то треба да ради неко ко говори језик. ; ^)

Ја га само тестиран. вБЕТ мени се не појављују у блоговима ЦМС, а не ради у форумима. Трудим се да преведете га вуче форуму почетну страну

Пре надоградње, вБЕТ је превођење блоговима, форумима, ГУИ Оглас је

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Upravo sam bio tamo i primetio da koristite staru vBET 4.1.0 verziju. Prvo ažurirajte najnoviju verziju (vBET 4.2.1 - postoji dodatni korak integracije види овде за више детаља.) Ако је у најновију верзију је још увек дешава дајте нам знак и ми ћемо ово средити

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    5

ДОХ .... отпремио садржај "Уплоад" фолдера, али заборавите да поново учитате нову КСМЛ. у фајл у производе ... ради фино сада

Делује фино сада, одличан као ствари. Све језике које сам био у стању да тестирају су известили да је, док су преводи понекад мало неспретно - способност да разуме садржај је ту. Чак иу хинди. И даље треба да тестира фарси, арапски и кинески и јапански - али имају велике наде. Одличан производ момци ви ... све тестери су до сада веома импресиониран

Једно питање. Да ли је могуће да се падајући мени у ЦМС и блогови, такође, или морам да се ослања на заставе

Хвала

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би heywho View Post
    Једно питање. Да ли је могуће да се падајући мени у ЦМС и блогови, такође, или морам да се ослања на заставе

Хвала
    Молим вас играју са прилагођеним место за то. Такође, можете отворити нови захтев карактеристика и ми ћемо радити на изградњи у решење за следећем издању

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •