Ову тему не изгледа као да врло добро преведена:
и • Œе ¸ € иƒ € и "Ја • '
Да ли је то због сајта кодирања? Има ли ишта могу да урадим мање од онемогућава тог језика?
Ову тему не изгледа као да врло добро преведена:
и • Œе ¸ € иƒ € и "Ја • '
Да ли је то због сајта кодирања? Има ли ишта могу да урадим мање од онемогућава тог језика?
Не - то није преведен на све јер је смеће садржаја. Највероватније тамо нешто није у реду са кодирањем и оригиналне поруке је сломљена (што можете видети). Да ли знате на који бровсер и како тачно било послати ову поруку? Можете ли написати неке поруке теста у корејском са различитих претраживача на свом форуму? (Можете предузети неке Корејски односно фраза из Википедија - мислим). Можда сте АМ да аутору и замолите га то који је читач је коришћен?
Имајте на уму да у вБЕТ брине о форумима у не утф-8 и додаје одговарајуће информације за претраживаче о стварним кодирање. На жалост нису сви претраживачи раде коректно у складу са ХТМЛ-стандарду. У вБЕТ 4.к ми решио је овај проблем носећи га на серверској страни. Ми ћемо то урадити иу следећем издању вБЕТ 3.к
ПС.
У овом тренутку само да уклоните ову тему - то су прекршили кодирање у оригиналној поруци: /
Па иако кодирање Форум није УТФ-8, вБЕТ ће и даље правилно руковати корејских знакова?
Да - они су замењени са "сигурно УТФ-8 'као # &ЦОДЕ; али у вБЕТ 3.к бровсер мора на одговарајући начин шаље податке из обрасца (у складу са кодирањем које смо поставили за форму). Открили смо да ИЕ се игноришу и то је разлог зашто сте добили ову поруку смеће. Направили смо серверској страни поново кодирање за ИЕ, али изгледа да ми недостаје неки конфигурацију.
Као што сам написао већ смо решење за ово вБЕТ4.к - поново кодира све на серверској страни - и то ће бити укључене у следећу вБЕТ3.к верзији. Ми једноставно ће се побринути о томе на серверској страни, уместо да верујемо претраживача са тим.
ох видим - хвала за објашњење