Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 11

Тема: Заставе

Default Заставе

Да ли је могуће да додам нешто попут "корисник1 Застава", "Усер2 Застава", итд вБЕТ подешавања која ће омогућити улазак заставе име битмап фајл и припадајуће постојеће језик вБЕТ је? Разлог за захтев да, на пример, енглески је уско повезана са САД Заставица за кориснике у САД, док постојећа Британска Застава је препознатљив корисницима изван САД-Дакле, и Идеално би било да се бира, иако се односе на исти преведен језик. Ја сам добијете кроз "Морпхинг" заједно и САД и Велике Британије заставе у једну заставу, али и веће флексибилности у овој области бити добродошла.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ја не разумемо у потпуности оно што траже. Како желите да одреди који заставу треба показати ко?

Извини, нисам се јасно. Дозволите ми да пробати на овај начин ... Желео бих могућност да може да додели додатних заставу на исти језик већ представља унапред додељене заставу. Пример зашто је ово пожељно конфигурисати опција је да Американци односе енглески на америчку заставу, док је већина остатка света нису збуњени када виде британском заставом представља енглески језик. Али сам добио више питања као "где је енглески превод застава?" где сам морао да објашњавам да је британском заставом. Али то је само један пример. Имао сам бета тестер ме питају зашто сам молдавски заставица за јидиш и мада сам га задовољан образложењем, и даље бих опцију да промените или додате заставу који указује на превод језика. Надам се да ово више јасна. Ако не, само ми јавите ;-)

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Разумем потребу и ја се слажем да може да буде корисно Да само промените заставицу је довољно да прекрије постојеће слике. Лукав ствар би била да има 2 заставе за истим језиком. Лукав део је како одредити које заставу покажемо ко.

Захтев прихваћен - низак приоритет, али ћемо радити на овој

Мој стварни идеју како би то могло бити учињено је да се утврди од стране клијента ИП адреса из које земље је он. Пошто је код земље можемо проверити да ли постоји заставица за језик и ову земљу. То значи, тј за енглески ми имамо рс.гиф Тако УФ на пример да је неко из САД онда вБЕТ би за потврду за сваку заставу не постоји посебна заставица за људе из Америке - као ен_УСА.гиф - ако јесте онда посебна један је приказан. Ако не онда стандардне. За обављање разлога можемо дати опцију за коју заставе да провере (+ да се то уради за све или само пријављеним корисницима).

Дакле, у ово решење било би довољно да се укључите што је провера, и додати нове слике у заставе фолдеру (по Име конвенција). И можете имати заставе десетак за енглески (Енглеска, САД, Аустралији, Канади ..). Питање је како ће бити скупо да се утврди земљи кориснику, и да провери фајл - Мислим да смо само да проверимо

Да ли такво решење би било прихватљиво?

Веома прихватљива. Низак приоритет је у реду. Хвала!

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    14

Поздрав,

Ја навика да покажу код:
    ДЕ, ЕН
    уместо заставе

Али, не могу наћи додатак / датотеке у којима ми је потребно да уклоните <имг срц=**********> и додајте $ код

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

За заставе у реду измените шаблон: вбентерприсетранслатор_флагс
    И за оне измене плугин за куку (за архиву заставе): арцхиве_цомплете

За заставе у падајућег менија измените плугин кука: парсе_темплатес

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    14

Сјајно!
    Њен рад

Хвала!
    (Ја ћу купити уклањање подножје линк за Дан захвалности )

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    14

подразумевани, заставе су повезане на следећи начин:
    а хреф = "/ т123456/тхреад-титле / језик? = кк"

због СЕО, ја покушате да додате:
    а хреф = "хттп://ввв.мисите.цом/т123456/тхреад-титле/?лангуаге=кк"

Шаблон: вбентерприсетранслатор_флагс имају ову линију:
    <вб:еацх фром="флагс" валуе="флаг">
    <Рел = "новбсео" хреф = "{ВБ: вар флаг.урл}"

ако додам:
    <Рел = "новбсео" хреф = "мисите.цом /{vb:var zastava.url}'
    јер од / , VB imam problema sa svakom/AKO i moje veze su:
    мисите.цом /вбет_флаг-/ф12345/тхреад-титле /

Како могу да додам мисите.цом / у {ВБ: вар флаг.урл}?
    Трудим се да пронађете ове променљиве без успеха
    Последњи изменио vBET; 25-03-10 U 06:26.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Не мислим да ће то повећати СЕО на било који начин. Роботи знају како да реше релативне УРЛ адреса. Шта ће вам дати сигурно је више података слање са сваки одговор (због више УРЛ-ова). Зато вас молимо да размислите поново вреди да се мења.

О самом питању имате да уредите фајл / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_урл_трацкинг.пхп:
    1. наћи:
    PHP Code:
    if (=== strpos($address'vbet_flag-')) { 
    2. Заменити:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'vbet_flag-')) { 
    То није био тестиран зато вас молимо да потврди да ли то решава проблем. Ако јесте ми ћемо га укључити у следећу верзију (тако да неће имати проблема са упграде)

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •