Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: Stvorio običaj je podloga za van direktorijum Vbulletin da zameni VBCMPS ali sada switch jezik odlazi na forumu samo

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Exclamation Stvorio običaj je podloga za van direktorijum Vbulletin da zameni VBCMPS ali sada switch jezik odlazi na forumu samo

Ja su prilagođeni stranice koristeći VBCMPS dugo vremena, samo sam koristio da pokaže jednu stranu prilio mnogo tako da stvori obrazac da zameni to, i to sve radi savršeno osim kada kliknem da jezik dodaje moj forum direktorij i ili otvoreni forum ili 404's sa lošim put!

Пример Onlajn kazino vodič, razmatra i forum sa+ 19,038 Članova Kada prelaze na italijanski odlazi na Allfreechips kazino bonus Forum (italijanskog Unikredito)

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

U redu, ja sam pronašao. Ja sam imao na mom starom index.php je postavljanje da kažem da sam izvan foruma, dodajući

Code:
    $_REQUEST['vbet_outside']=true;
    Ton. Sada sam primijetio je mnogo dela nisu prevedeni sada da ja gledam ovo. Ja sam nestala postoji nešto što tamo gdje stvari nisu se prevode više?

Хвала!

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Nema neke je neki ne, to nije pitanje programnming mislim, premašio maybee slobodnog prevoda?

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Naravno, ako imate premašio limit prevodi onda sadržaj neće biti prevedene. Možete da proverite dostupnost prevodilaca u Dostupnost dobavljača > adminCP-> vBET->Translacija. Takođe možete da proverite da li vam stigne na vaš limit za voditi testovima ТЕСТОВИ. Više informacija: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост10869.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •