Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: Можда нови превод мотор: СДЛ БеГлобал

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default Можда нови превод мотор: СДЛ БеГлобал

Хелло.

Сазнали смо о новом преводу мотора СДЛ БеГлобал. Чини се да има доста језичких парова, а боља цена него Гоогле Транслатион АПИ (само $ 15/1М карактера, а не као што је $ 20 на Гоогле-у).

U ovom trenutku radimo na integraciji vBET sa vB5 (sa zaista puno pitanja, zbog praktično potpunog nedostatka dokumentacije), ali ćemo početi istovremeno da radimo na integraciji sa SDL BeGlobal. U ovom trenutku nismo u mogućnosti da kažemo ništa o njihovom učinku niti o kvalitetu, ali cene izgledaju dobro i zasnovane su na HTTP-u pa ako nećemo naći nikakva iznenađenja, integracija bi trebalo da bude prilično laka

Takođe ako znate druge automatske motore za prevođenje mislite da vredi biti dostupan preko vBET-a, molim vas pišite
    Последњи изменио vBET; 06-08-13 U 09:41.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Па у овом тренутку, након првих тестова смо већ нашли једну заиста велико ограничење - само један превод је дозвољено по захтеву. Надам се да ће се то ускоро променити, или неко заобилазно решење ће бити могуће, јер уз ово ограничење употребе за АПИ је немогуће од учинка стране гледишта.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Па смо добили информацију да ће бити доступан ускоро да затражи неколико превода у једном захтеву. Ми почињемо интеграцију сада за бета сврхе. Видећемо колико брзо потребне промене биће укључене у СДЛ БеГлобал.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Дакле, ми смо се већ интегрисан у АПИ. Постоје нека питања на страни провајдера, али оно што је лепо изненађење, њихово особље веома брзо одговори на сваки емаил изгледа заиста желе да се побољшања која су још увек потребне тамо, али они су сада у бета фази, тако да је нормално.
    У овом тренутку ми смо у току разговора са својим особљем да ли је вредно да производи наше ослобађање бета сада или чекати њиховог побољшања.

mi ćemo nastaviti da vam je obavestio o napretku

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

СДЛ БеГлобал особље је заиста веома корисно. Ми смо већ добили своје планове за наредне исправке. Такође смо добили од њих је хаковање како да пошаље неколико преводе у једном захтеву. Изгледа да се ради у складу са онлине превод који се користи исти мотор. Сада ћемо да га примене у вБЕТ и ми ћемо га користити док им АПИ ће подржати слањем низ превода. Ми ћемо га тестирати и на нашим форумима живе, да буде сигуран да је то у реду.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

U ovom trenutku SDL BeGlobal se takođe koristi u ovog foruma i na vb3.x pravi forum. Ćemo pratiti drva za vidjeti da je sva prava

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •