Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 15

Тема: Само транслате нове теме

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Default Само транслате нове теме

Ја бих предложио функцију само додати линкове превод на теме новијих него одређени временски период. Ако нити су старији од наведеног периода, али су преведени на одређеном језику, обезбедити везу превођења.

Као што је, Гоогле и остали ботови посетите сваку страницу сајта, непотребно превођење све иде уназад 10 година (у мом случају). То доказује да је веома скупо.

Text automatically translated from: Portuguese to: Serbian
    Translated text
    Екцеленте сугестао ******
    Original text

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У овом тренутку можете да урадите нешто овако. Не по датуму, већ место. То имате све врло старе теме на неком посебном месту онда можете додати у вБЕТ конфигурацији место игнорише - онда неће бити преведен.

Не би требало да буде никаквих проблема са додавањем старосне филтер и не преведе врло старе теме. Нећемо проверавати су они већ преведен или не - то би било прескупо за обављање (можемо мислити после око додавањем касније као други опције).

Захтев прихваћен

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Претпостављам да постоје форуми да имам које садрже старе архиве само наслове. Једини проблем је што не желите да искључите преводе потпуности ако су већ урадили текстова (тада бих само да троши новац). То не би био проблем ако сам радила нову инсталацију вБЕТ.

Хвала на разматрање.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ми ћемо размислити о овоме. Ипак - молимо вас да размотрите да за своје кориснике да би било боље ако она ће бити у потпуности онемогуће или преведено у потпуности, у супротном ће бити збуњујуће - зашто они који су и оне који нису ...

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

У мом случају је већина корисника неће вратити претходних 5 година и читајући наслове - само претраживачи су

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ипак ово претраживачи ће вам донети нову саобраћај из реалних корисника претраживања. У сваком случају - као што сам већ написао да ћемо радити на томе

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Немојте преводити нит после одређеног времена након датума стварања тему или датум последње место у теми?

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Датум последњу поруку вероватно ће радити боље. Ако порука још увек релевантан и који је одговорио да онда би вероватно требало да се преведе.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Хвала на предлогу. Ми ћемо радити на овој функцији.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •