Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 13

Тема: Није превођење

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Мај 2011
    Поруке
    25

Default Није превођење

Хеј, када сам проверити и видети да ли је превод у праву ради, не ради (ако то има смисла)

На пример, кликните на јапанском преводу, то се не приказује у јапанским ликовима, уместо на свом веб сајту пише "<вебсите> (јапански)".

Ако сам ја још увек не улажу много смисла, Ево мој сајт са јапанским ликовима: Видео игре Јединство (Јапански)

ЕДИТ: сада се не приказује никакве знаке уопште, и кад видим један мој тхреад, то још увек не преведе.

Ја усеинг Мицрософт у случају да значи ништа.
    Последњи изменио Jncocontrol; 28-05-12 U 09:11.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Мај 2011
    Поруке
    25

БТВ ово сам добио када сам инсталирате вБЕТ
    Code:
     parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Последњи изменио Jncocontrol; 29-05-12 U 06:49.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Мај 2011
    Поруке
    25

Морам да радим, нашао сам овај пост, и помогао ми је: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост12100

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Мај 2011
    Поруке
    25

Сада имам нови проблем. (Жао ми је што враћају после решим нешто)

Сада у другом језику, када покушам нешто и писати, ја сам у стању да упишете нешто. То је као кутија је нестао. Ако се то има смисла.

ЕДИТ: Ја сам тестирао то на неколико језика, колико то могу да кажем само да утичу на ефекат изгледа јапански и корејски. Такође сам га тестирао на кинеском, грчки, арапски, фински, шпански Тајвански, тајландски и Вијетнам језика, опет, колико ја могу да кажем да утиче само на јапански и корејски језик.
    Последњи изменио Jncocontrol; 29-05-12 U 07:26.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Молим вас, покажите ми тачну УРЛ адресу где то није успело?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Мај 2011
    Поруке
    25

(日本语) または 3 4 てす か?

Опет, ако то има смисла, у јапанском и корејском лангаугес, ја сам у стању да откуцате нешто у пост пољу, то је као да није ни било.

ЕДИТ: Још боље, Ево је слика ... Гоогле Цхроме са преведено:.

ЕДИТ2: Хеј, Р.дзиадусз, Такође, чуло вБЕТ није био на скоро недељу дана, мислим да могу вам послати ПМ у вези са интегрисање вБСЕО вБЕТ?
    Последњи изменио Jncocontrol; 31-05-12 U 02:57.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Молимо вас да детаље ПМ приступне ћу га интегрисати.
    Као што видим, превод се правилно уради. Молим вас креирате и ПМ детаље приступа за мене да га цхцецк?

Такође, само да буде 100% сигуран. На страницама вештица АДН Јапански Корејски језици нисте у могућности да поставите?
    Последњи изменио r.dziadusz; 31-05-12 U 14:08.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Мај 2011
    Поруке
    25

Quote Оригиналли постед би r.dziadusz View Post
    Молимо вас да детаље ПМ приступне ћу га интегрисати.
    Као што видим, превод се правилно уради. Молим вас креирате и ПМ детаље приступа за мене да га цхцецк?

Такође, само да буде 100% сигуран. На страницама вештица АДН Јапански Корејски језици нисте у могућности да поставите?
    Шта некако Приступ вам је потребно дзиадусз?
    слику сам постед је преведен са Гоогле Цхроме, па не бих екцатли узети здраво за готово.

Све странице, као и како јапанска и корејска сам у стању да уради било некако књижење, порука се не појављује када покушате да поставите на тим језицима.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Све приступа, ФТП, админцп а ако желите да ваш Интагратион молимо АМ такође вБСЕО пропусницу.
    Ви питање није уобичајен, треба да проверите и подесите неке логове

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Мај 2011
    Поруке
    25

Ја вас послах да АМ

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора