Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: Гоогле Симпле АПИ Приступ

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    21

Default Гоогле Симпле АПИ Приступ

Морам признати да сам заиста изгледа да не буде у стању да схвате како Гоогле АПИ кључ прича функционише. Чини се да је плаћени сервис, а ја нисам активирали своје информације за обрачун. Међутим, сада видим површину у мом Гоогле АПИ Страница на којој пише Симпле АПИ приступ и то изгледа отприлике овако.

Кључ за бровсер апликације (са реферерима)
    АПИ кључ: КСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКС
    Реферерс: Сви реферер дозвољено
    Активира се на: Мар 25, 2012 6:56 пм
    Активира: кккккк Група Икона цом - вама
    Застарела кључ: КСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКС
    Статус: Активан до Мар 26, 2012 6:56 ПМ (Овај стварно не разумем јер се тај датум мења све време)

Дакле, ово је АПИ кључ сам требао да се користи са наплатом или да нађем још једну негде друго

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Хи
    Из Вашег ПМ информација Претпостављам сте решили свој проблем Да је овај АПИ кључ

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    21

Па онда и не ради за мене је исто са осталима. 90% времена показује превод није доступан. После 3 дана без било које врсте подршке сам сада уклонио ову мод из мог форуму

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Да ли сте покушајте да користите мање преводи језике? Или молимо Вас да прочитате овај чланак само о перформансе

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    21

Покушао сам да само она одабира језика који су моји чланови могу да користе само основне европске језике. Међутим, сваки пут бих погледао то је показивао да нема преводилачке услуге биле доступне. Онда би морао да ручно покренете планирани задатак да скенира за њих поново и да ће покупити један или два највише. Онда ће видети неколико минута касније још једном да је нису имали преводилачке услуге на располагању поново. Дакле, као што сам платио за инсталацију услуге као што сам није могао да се ово ради без обзира шта сам урадио. Ипак сам и даље седео са истим питањима и након што је провео 3 до 4 дана бори сама без помоћи или одговор овде сам га уклони.

Дакле, као што сам рекао да не ради за мене па могу имати молимо повраћај

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Апр 2012
    Поруке
    21

Двапут пост

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441