Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Чудно / / директоријум који је направљен пре него преписивати УРЛ адресе

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Дец 2011
    Поруке
    1

Question Чудно / / директоријум који је направљен пре него преписивати УРЛ адресе

Хеј момци,

Брзо питање. Након омогућавања ВБЕТ4 уз вБСЕО УРЛ изгледа да се напише са екампле.цом / форум / / тхреад-титле.хтмл (ја то не желим), али и ствара вБСЕО екампле.цом/форумс/субфорум-наме/тхреад- титле.хтмл што је оно што ја желим. То, у суштини ствара 2 различите странице које Гоогле види и на својим веб статистика видим кључних саобраћај или да или. Сигуран сам да је ово резултат дуплираног садржаја и може бити кажњен за то у СЕ-а.

Дакле, ја сам онемогућен ВБЕТ и пренети урлс зауставио се предају, али, необично / / реврите даље испоручује комплетне странице са садржајем.

Погледао сам у хтаццесс и брише било шта везано за превише ВБЕТ. Проблем и даље постоји.

Да ли постоји нешто друго што могу покушати да заустави испоруку одбор садржај овог / А / написане странице?

Хвала

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Хи!
    Можеш ли да ми покажеш УРЛ са '/ /'<- Или је то само сад ознака односно / Де /?

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •