Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 13

Тема: ВБЕТ кеш ради, али они нису превођење

Default ВБЕТ кеш ради, али они нису превођење

VBET je prilično dobro za mene, dok je za modernizaciju. Posle SAM nadograditi na 4.4.3 , I takođe pokušali da integriše sa vbseo i messed. Zahvaljujući osoblje, sva pitanja su fiksne, osim prevodi iznenada je prestala. Ne mislim da sam mnogo koristi od google ili microsoft API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA kako bi ih blokira mi. U stvari nisam pokušao da dodir microsoft API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA do sada. Ali prevodi ne radimo sada. Uskladištene cache memorije još uvek dobro funkcioniše.

Moj website je na:
    Code:
    http://ftazeta.com
    ako JA kliknite na španski prevod, to može biti predstavljeno zbog cache memorije, ali noen drugih jezika prevodi i, takođe, nove funkcije na forumu ne prevodi.

MOGU druge informacije. Svaka pomoć će biti mnogo.

Ok.. ovdje je naravno pitanje ... prevodi ne desi, ali samo u već prevedeni tekst?

Molimo vas uporediti:
    Code:
    http://ftazeta.com/issues-nfps-service/8456-are-we-down-4.html
    вс
    Code:
    http://ftazeta.com/it/issues-nfps-service/8456-are-we-down-4.html
    ne naravno da izgleda?

Ranije, tekst na prvi link nije prevedena na engleski jezik od španski. Ali SAM obnovio google API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA v1 i ušla u novi i dodao je moj web je listu i to su radili, ali još uvek nije nit misli zašto ewhole. stranica se ne prevođenje u drugi link.
    Последњи изменио gopalmm2; 21-10-11 U 05:59.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Хи
    verovatno ste blokirala prevod provajdera, kao I sad u privatnom razgovoru, pružalac usluga nove striktna ograničenja.
    Možete saznati ako ste blokirani na dva načina, i to:
    prva - jednostavno vidi u
    administrativne CP - > vbet - > prevod provajdera Dostupnost
    i da je drugi put, drugi testovi za svakog provajdera da koristite: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1729

i molimo da pročitate ovo: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост10869

nisam blokiran od strane gugla.

JA dobiti taj odgovor:
    Code:
    Starting translation test
    Test result: {"responseData": {"translatedText":"powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test error: 
    Connection time (ms): 83.6840820312
    Хвала.

nisam blokiran od strane microsoft kao i.

I to:
    Code:
    Starting translation test
    Test result: "Hello"
    Test error: 
    Connection time (ms): 239.824951172
    neke tekst je preveden na sigurno. Međutim, drugi se ne prevođenje ... to se desilo čim SAM povećala i pokušali da integriše sa vbseo. Zahvaljujući ponovo!

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Test pokazuje vaš trenutni status, Microsoft je rokovi, ja mogu da rade u ovom drugom, i prestane sa radom u drugi.
    Vas sad, neki prevodi su, tako da budu prevedene, ispostavilo se i da je ponovo u neko vreme(vbet provjeriti to svakih 10 minuta)
    molimo pročitajte pažljivo: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост10869

Едит:
    JA slikovit, koristeći cijelih youd' mi poslednji put sam proverio tvoj вбет_транслатион_оптионс folder, i SAM primetio da nije modernizaciju,
    sada treba da se bolje
    Последњи изменио r.dziadusz; 21-10-11 U 14:38.

hvala! To radi! Znao sam JA nesto propustio. Zahvaljujući mnogo i izvini za nevolju ponovo.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Vas na doček Срећан да ти помогнем
    Da li želite pomoći na to pitanje? Za bilo koji drugi problem možete otvoriti novi konac

OK ... isto pitanje još uvek postoji.. uzdisati, izvini za nevolju, ali stranice ne prevodi sada ... JA testiranje google API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA i nisam blokiran. Prevod ne postoji, jer sam pokušao prevođenje na različitim jezicima, nikada nije preveden, tako da ne možemo da se cache memorije. I preveden niti su od danas, tako da su novi.

Ali provjeriti:
    Code:
    http://ftazeta.com/spanish/8508-greetings-brothers.html
    tekst prevod ne čini se da rade. Bilo Koji ideja? Stranice prevod ne rade.
    Zahvaljujući ... izvini za bol.

ovde je exmaple polovine tekst prevođenje - prvi post prekomjernu, ali drugi ne pa :

Code:
    http://ftazeta.com/nfps-channel-list-channel-requests/8496-puerto-rico-local-channels.html#post47497
    JA provjeravanje ako google API vezom ZA lako PREUZIMANJE NOVIH PROGRAMA blokira, ali nikada nisam dobila je zloupotreba greške. Ovo se čini zaista naravno.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •