Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Преводи не ради - Мицрософт грешка

Default Преводи не ради - Мицрософт грешка

Имам исте проблеме као и неки други. Неки од садржаја се преводи (вероватно вуче из кеша), а неки од њих појави празан. Ја сам Гоогле и Мицрософт тестова и Мицрософт теста враћа ову грешку:

хттп://саабворлд.нет/мстест.пхп

Полазећи превод теста МС
    Резултат теста: и »¿" ИнвалидОператионЕкцептион:: ИД = 3643.В2_Јсон.Транслате.383489Д8 "
    Тест грешка:
    Повезивање време (мс): 460,72509765625

Гоогле теста изгледа сасвим у реду. хттп://саабворлд.нет/гооглетест.пхп

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

ОК у овој ситуацији молимо Вас да прочитате овај чланак (блокиран од стране Мицрософт-део) хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728 а ово о постизању своје границе: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост10412

Такође, ако је ваш тест Гоогле је добро поставите у
    Admincp - >vbet - > prevod provajdera - > google samo: da
    Becouse vbet, kada je ova opcija je na 'ne', koristi microsoft prevod api vezom za lako preuzimanje novih programa, koji je trenutno blokirani
    Радимо на томе да обезбеди ви пребацивање апи аутоматско: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...нслатионс.хтмл

Пребацивање назад да укључи Гоогле-изгледа да су фиксне проблем само мало, али многе странице су и даље појављују празне.

Послао сам поруку на МС о томе грешке и вратили следећи одговор.

Изгледа да сте достигли запремина / проток ограничења. Да ли имате постојећу комерцијалну лиценцу са Мицрософт Преводилац?

Преводилац АПИ је сада доступна за нове комерцијалне лиценце за Виндовс Азуре Тржиште на спрата модела цене претплате на основу коришћења карактера обим потреба месечно (1тк = 1000 знакова), с првим 120 дана од дана достављања без икаквих трошкова. Једна од нивоа опције које су понуђене је бесплатан сервис коришћење граница од 2 милиона знакова месечно.

За наше ране усвојиоци, нудимо љубазно месечни обим границе од 4 милиона карактера месечно до краја марта 2012. Пре марту наредне године, очекујемо сви да се претплате преко Виндовс Азуре Тржиште и за слободне и плаћени нивоа услуга. Поред тога, укључује ОДата подршку, више сигурну аутентификацију, као и способност да пратите месечни обим звука.

За постојеће комерцијалне лиценце, имамо их у грандфатхеред у количинама које су потписали споразум и ми такође имају продужен своју сагласност све до краја септембра 2012. Ако имате комерцијалне лиценце, драго нам је да прошири исти за вас.

Укључују ћу касније додатне информације у вези Преводилац АПИ-ја и Виндовс Азуре Тржиште за референцу.

· Често постављана питања
    · МСДН нову документацију линка: Мицрософт Преводилац
    · ОДата АПИ-Линк: Користите Датасетс у вашој апликацији
    · Званични Блог тима: Мицрософт Транслатор (преводилац и Бинг) Званични Блог тима - Сите Хоме - МСДН Блогови
    • Подршка форум: Машинско превођење и Језички алати Категорија
    · Ако сте првенствено превођења веб страница, размислите о слободном програму Мицрософт Преводилац видгет: Мицрософт ® Преводилац додатак
    Последњи изменио Wulf; 06-10-11 U 01:26.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Molim Vas obratite pažnju da ćemo imati malo workaround za to u naredne - to je uključena u 3.5.1 (vBET 4.x to će uskoro): хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...-релеасед.хтмл

Ако сте празне жице, то значи да превод провајдер одбија да преведе - највероватније сте већ остварили своје границе. Проверио сам Гоогле тест - резултат:
    Полазећи превод теста
    Резултат теста: {"респонсеДата": нулл, "респонсеДетаилс": "Осумњичени Услови коришћења злоупотребе Молимо Вас да посетите хттп://цоде.гоогле.цом/апис/еррорс.", "РеспонсеСтатус": 403}
    Тест грешка:
    Повезивање време (мс): 571,26000976562
    Ово је уобичајено питање недавно - чини се да су направили ограничавају промене и сада један по један сервера видим овај одговор. Молим вас угар упутства у Гоогле одговору.

Kao što sam napisao je mi pripremamo vbet za novi pružaoci usluga ponašanje. Do sledeće saopštenje (zaista uskoro - zaista imamo istu stvar ovde) samo komunicira sa prevod provajdera.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •