Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 10 од 10

Тема: Ако Наслов теме је премашена за убацивање лангтитле ствари паузе

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Default Ако Наслов теме је премашена за убацивање лангтитле ствари паузе

Приметио сам да ако неко поруке нити на неком другом језику који је испод минута знакове за Наслов теме, као и лангтитле ознаке прелази то ограничење, ово шрафове до приказ нит у форумдисплаи, резултатима претраге, а на конац страница себе. Исто важи и ако Наслов се преводи, неко одговори на конац, и "Ре:" шаље Пост титле над знакова.

Не могу показати пример за то, јер сам морао да га поправи на мом форуму. Ја сам сигуран да ли се може поновити овде ако унесете наслов испод границе нит титулу знак који је у преводу са подразумевани језик.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Можете ли молим вас показати нам проблем, јер ја једва можемо да разумемо када дође до проблема

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Проблем је када је "лангтитле" се убацује у Наслов теме, то није признавање Наслов теме знакова. Ако ознаку добија одсечена и није затворен исправно, разбија страницу на којој наслов појављује.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Ок, али не могу да репродукују тај проблем на мом тесту форуму, мој [лангтитле] никада није прекинута.
    Можете ли молим вас пошаљите ми детаљне информације о овом проблему. Који је ваш лангтитле ограничење у дужини, и колико дуго дијакритички знак треба да буде (у ком језику) да се пробије линију?
    Последњи изменио r.dziadusz; 17-09-11 U 09:26.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

мој дужине наслов ограничење је било 85, али сам порастао је на 100. Тако, на пример, ако корисник убаци наслов који је 95 знакова, онда онда лангтитле ознаке ће послати преко границе. Систем скраћена затварања таг лангтитле што доводи до кршења распоред.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Ок смо били у стању да репродукује овај проблем, а сада радимо на томе
    Последњи изменио r.dziadusz; 20-09-11 U 07:45.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Zdravo. Bio sam u stanju da reprodukuju. To je stvarno teško da reprodukuje i ja sam je slučajno radi na nešto drugo. To je teško, jer je vBulletin insekat. vBET koristi funkcija vBulletin вбцхоп, Које претпостављају да смањи низ према жељену дужину на безбедан начин (имајући у виду кодиране карактера). Нажалост СМФ има буг ту и за поруке које су кодиране да безбедно УТФ-8 (карактере као што су & # код даје погрешне резултате.

Шаљемо грешке извештај СМФ (Крстарица грешку) i stvorio brzo popraviti na strani vBET. Znači, sada vBET detektuje ako se vratio vbchop više rezultat i smanjenja da željeni. Takođe smo jednostavno otkrivanje da proverim da li pismo Fazno Enkodiran u formatu ] nije bio smanjen na bliskom i ako da, onda zadnju reč je takođe smanjiti (jednostavno pronalaženje prošle prostor). Molim Vas, pogledajte brzo popravljanje ispod.

Куицк Фик:
    • Отворен / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_детецтион.пхп
    • Пронађи:
      PHP Code:
      $title vbchop($title$vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]'
    • Заменити:
      PHP Code:
      $desiredLength $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
      $title vbchop($title$desiredLength);
      if (
      strlen($title) > $desiredLength) {
      $title substr($title0$desiredLength);
      $lastOpen strrpos($title,'&');
      $lastSpace strrpos($title' ');
      $lastClose strrpos($title,';');
      if (
      $lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace $lastOpen) && ($lastOpen $lastClose)) {
      $title substr($title0$lastSpace);
      }
      }
      $title .= '[/langtitle]'

Ово ће бити укључени у следеће издање.
    Последњи изменио vBET; 20-09-11 U 23:00.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Имајте на уму да претходни пост је изменио да пруже више софистициране Куицк Фик (решавање питања рез у средини писмо у формату & # код. Дакле, ако сте већ примењују претходно решење можете сматрати да користи стварне, или само чекају ново издање

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Хвала Михал - Знао сам да нешто није у горе. Да ли брзо решење и рачун за одговоре, као и? Понекад 'Ре:' га шаљу преко границе.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нисмо га проверите. Ако ћете наћи то питање и даље постоји у том случају, контактирајте нас овде и ми ћемо ово средити

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •