Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 3 од 3

Тема: вБЕТ Делете - пузати грешка 100.000

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    8

Default вБЕТ Делете - пузати грешка 100.000

Пробао сам пре годину дана за кратко време вБЕТ3. Моја адреса Веб је: МУХАКЕМЕ.НЕТ форуму. Od jedne godine sam se prema quot;puzanje greške' od google. Moj je muhakeme.net puzanje greške u više od stotinu hiljada stranica jer vBET URL proizvoda. Ja imam loše od google i kazne. Ja sam takođe piše da je google i da je zbog toga što su hiljade prema quot;puzanje greška' u preko 100 stranica moze desiti.

Брише производа из мог ФТП-ја. Понекад гледам "Ко је онлине" и видим да је Гоогле претраживање мој стари преведене странице.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Zdravo, vidim da vam je licenca istekla pa pretpostavljam da ste koristili staru vBET verziju. Imajte uсlugu da vBET3.x ima zapravo 0 (nula) otvorenih bagova

Dakle, ako želite da koristite vBET bez problema to je uvek najbolji način da koristite najnoviju verziju koja je ispravila stare bagove Можете да обновите вашу лиценцу и добили најновију верзију. Имајте на уму да обнови кошта само 30 долара. Можете обновити у довнлоад секцији.

Такође, имајте на уму за будуцност - ми вам пружамо бесплатну подршку. Дакле, најбоља идеја је да се напише када имате било које питање, уместо да своје поступке који су вас други питањима.

О актуелним питање - Гоогле претраживање старе странице. Молим вас само додајте одговарајуће правило које ће се преусмерити такве захтеве на форуму главну страну. Гоогле ће престати потрази након неког времена (ћете му рећи да се премештају тим страницама).

Молимо Вас да нас примери да се ниси постојеће везе - ми ћемо вам писати одговарајуће правило
    Последњи изменио vBET; 18-07-11 U 11:58.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Без одговора - сматра подршку не тражи. Молимо вас да овде, у случају да и даље потребна подршка у овом случају.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •