Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: П: Избегавање дупле садржај

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    6

Default П: Избегавање дупле садржај

Здраво свима,

Желео бих да знам време је могуће да урадите следеће са вБЕТ.
    Претпоставимо, ја имам форум на данском језику. Не желим да инсталирате вБЕТ на овом оригиналном Данисх Форум, јер не желим да се мешају форума - то је намењен првенствено Дански корисника и желим да тако и остане. Чак и више, јер је још увек нејасно време претраживача ће идентификовати аутоматски преведен страница - чак и извукао из локалне базе података на веб сервер - и то је непредвидиво како ће се те локације бити кажњени од стране претраживача.

Да би се избегло да оригинални домен постаје кажњени укупно сам покушао да схватим, временске вБЕТ могла да подржи поновно писање УРЛ адресе са домаин.цом / [лангуагецоде] да поддомен формата као што је [лангуагецоде] домаин.цом.. вБЕТ одговорила то се не може урадити са вБЕТ и тако да је у потпуности подржан.

Садржај нашег форума су занимљиве и за међународне посетиоце и тако сам желео да инсталирате цео форуме и базе података у другу домену, потпуно одвојен од првобитног, и инсталирајте вБЕТ тамо. До сада нема проблема на техничкој страни. Али: раде ово би нека претраживача идентификују "нови" форум ентирли као дупле садржаја.

Сада се поставља питање: може да се уради, да вБЕТ само показује преведен садржај, а не оригинална (дански) садржај? Тако СЕ виде само јединствена локација и да их не стопа као дупле садржаја.

Поздрав,
    Сок.
    Последњи изменио Juice; 30-06-11 U 13:13.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

вБЕТ не подржавају језик под-домени, само код језика као што су укључени у УРЛ-/ ПЛ /

Nismo test vBET da ne pokaže originalnom jeziku, ali mislim da je to mogu učiniti .htaccess - ako će neko da stranice bez jezika kod preusmeri ga na neki jezik. Ako nije tako onda to može da se uradi još u jednoj udice (инит_стартуп би требало да буде добар за ово) - само један додатни услов и преусмери унутра.

Дакле, шта желите да урадите треба да буде могуће. Други проблем је - како ћете задржати форум копија синхронизована са прави. Мораћете да периодично копију неке од ваших табела базе података. Не можете једноставно ископирајте цео, јер тада ћете изгубити своју вБЕТ конфигурацију ако вБЕТ није на оригиналне. Имајте у виду да вБуллетин ® држи модова конфигурације у бази података.

ПС.
    Тема премештена из пред-продаје питања, зато што већ имате 2 лиценце, тако да није претпродаји питање

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •