Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 3 од 3

Тема: вБуллетин Мапа сајта: Не може да се покрене директно Ситемап Генератор: треба бити пријављени да би то урадили.

Default вБуллетин Мапа сајта: Не може да се покрене директно Ситемап Генератор: треба бити пријављени да би то урадили.

Поздрав,
    instalirao sam svežu verziju Vbulletina, Vbseo, VbseoSitemap, Vbet - sve najnovijih verzija na хттп://ввв.битцоинс-деутсцхланд.де (Битцоинс форум Деутсцхланд) .

Сада имам неке сериос проблема са вБуллетин Ситемап.

1). И цант често до "вБуллетин Мапа извештаје"
    Морам да се пријавите, притисните ОК или ентер и казе молим вас пријавите се поново, да се пријавим, а онда се каже поново пријавите и тако даље.

2). У једном тренутку сам онда може успешно логгин, али добијам следећу грешку. Желим да покренем генератор Мапа сајта путем "Покрени Гернератор", али онда каже: "Не може да се покрене мапа ... (види наслов)".

Само сам те измена вБСЕО Мапа сајта:
    Ситемап Генератор интеграција - Енглисх предузећа преводилац (вБЕТ)

Едит:
    И цант и кликните на друге дугмади као Преузмите Приступи ... морам да се пријавите све време, а затим им врати на почетак екрану вБСЕО Мапа сајта.

Едит2:
    Инвалиди И и вБет то још увек не ради. ЈА донт мислим да је о мојој хтаццесс.:
    Code:
    RewriteEngine On
    RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Мислим да је о томе променила уради да би Ситемап раде за вБет.
    Последњи изменио wowglider.de; 17-06-11 U 14:02.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ако је у реду је за вас онда молим детаље АМ приступ - Ја ћу проверити га на месту.

Ако не онда:
    1. Пријавите се питање
    Највероватније да то нема никакве сличности са вБЕТ, јер вБЕТ код промене унутар вБуллетин датотеке и не можете ни до њих.
    Такође, ова страницу за пријаву је од вБуллетин ЦП - Треба да се улогујеш у подсистему - то нема никакве заједничке чак и са вБуллетин.

Moj savet ovde. Kopirajte integrisane vBSEO datoteke. Vratite originalne. Onemogućite vBET na trenutak. Komentarišite vBET pravila u .htaccess i proverite kako se sada ponaša. Ako isto kao i pre onda to nema nikakve veze sa vBET- om, a vBSEO tim će morati da vas podrži. Znam da su protiv vBET-a, ali ovo je samo laz propaganda (ovde mozete videti nesto zanimljivo ako želite: Не верујем вБуллетин тима).

Када ће бити онемогућен вБЕТ, правила коментарисао и промене вратили они ће морати да вам подршку. И након тога ћете лако вратити се вБЕТ - само откоментирате правила у хтаццесс, вратите копирају датотеке и омогућити поново у админ ЦП.

2) Ово је исто питање као 1 - изгубите акредитиве за пријављивање на вашем серверу
    Можда је само неки проблем са вашим прегледачем. Покушајте да очистите колачиће или користите други прегледач.

О Едит2:
    Ако желите у потпуности да онемогући вБЕТ онда:
    1. онемогућите у админ ЦП
    2. коментар правила у хтаццесс.
    3. Враћање првобитних Мацхинес фајлове

Као што сам написао ја сумњам да је ишта заједничко са вБЕТ. Али да ли је искључите вБЕТ потпуно и питање ће нестати, молимо вас детаљи АМ приступ и ја ћу да проверим (имајте на уму да наредне недеље сам на одмору - Камила ће бити активна на форуму).

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Још једну ствар. Имајте на уму да вБЕТ није подржавају превод Администратор КП. Дакле, ово може бити проблем. Молим вас проверите да ли је администраторски налог поставили свој подразумевани језик исто као форум језика (или не уопште). И молим вас да проверите да ли немају отворене иу другим картицу преведен форуму. У супротном можете добити преусмерити током логовања у админ ЦП области.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •