Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 6 FirstПрви 1234 ... ПоследњиLast
Резултати 11 на 20 од 56

Тема: Гоогле Транслате АПИ-искључивање или ће бити плаћено? Није битно - вБЕТ подржава други АПИ

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Привремено онемогућен смо продају вБЕТ лиценци. Док не будемо имали алтернативно решење за подршку преводима нећемо продати више лиценци да будем искрен са нашим корисницима.

Имамо пола године да пронађу алтернативно решење и надам се да ћемо га наћи. Ипак у овом тренутку смо одлучили да одржи продају. Ми ћемо поново продати када вБЕТ ће подржати неког другог АПИ-ја превод.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

МС има један, као и: Мицрософт ® Преводилац алати

У праву сте очигледно можемо користити ХТТП

Модератор
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    138

Искрено се надам да момци у стању да пренесете (одличан) мод преко на другу АПИ ускоро. Своје чланове користе вбет све више и више, а ја дефинитивно нисам привлачење нових чланова (и добијање старе чланице да објави) због језика објекта. Међутим, зато што Гоогле је нејасан разлог за затварање АПИ-ја искрено сам помало забринут да би могли да почну да кажњавају оне блог да га користите упркос чињеници њихове ТОС-а тренутно дозволе такву употребу. Ако они могу да депонија АПИ-ја на том кратком року онда можда би могли да промене ТОС-а такође и оставити све нас са великим проблемом.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Јер ми је поставио неколико пута о прављењу вБЕТ могуће купити сада смо поново отворили продају вБЕТ. Ипак смо додали јасно упозорење о куповини страници тако свако ко жели да купи је свестан да 1. децембра 2011 Гоогле-превод АПИ-ја ће бити затворен и вБЕТ немају у овом тренутку алтернативни начин да се подржи превод.

Овде је изјава аваилабле о куповини страници:
    УПОЗОРЕЊЕ: Гоогле ће престати да дају своје АПИ-превод на 1. децембра 2011!. Радимо на томе да подржавају превода друге услуге. Овде можете пронаћи све информације о нашем напретку: Гоогле искључује преводе АПИ-ја

Mi smo blokirani prodaja do vBET nemamo alternativno resenje za prevodi, ali mi je zatraženo da dozvoli da kupi vBET u svakom slučaju. Mi smo iskren kompanija i mislimo da je prodaja proizvoda koji mogu da budućnost kraj, čak i kada korisnik postigle dogovor o da u licence nije način da se ostvari poslovni (mnogi korisnici ne čitaju dozvola na svim). Zato što mi je zamolio za ovo mi otvori za prodaju sa vBET upozorenje. Biti svestan - 1. Decembar Google će ukloniti prevod API vezom za lako. Mi ne možemo reći sada koliko jezika će nakon toga ili ćemo naći bilo kakav alternativni prevod API vezom za lako. I da bi se izbegle greške - ovde je deo licence vBET: Radovi vBET koristite Google prevod službe i mora biti omogućeno da koriste. Jednostavno Podbielski Michał daje vam ne nadoknadi u slučaju ako je vaš forum je blokiran/zabranjeno ili na bilo koji drugi način da Google usluga prevođenja.
    Тако да неће бити повраћаја уопште. Ми ћемо се потрудити да подржи преводе других АПИ, Још увек у овом тренутку не можемо да гарантујемо ће бити законски могуће, нити колико језика ће бити подржан.
    Дакле, ако још увек желите да купите, свесни ове молимо Вас да користите само наше Купи Сада! везу.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи. О свим другим стварима у овој области - могућности и тако даље. Као што сам написао да ћемо вас информисати о напретку. У овом тренутку имамо почетком месеца, тако да неке додатне задатке мора да се уради. Поред стварних купаца питања, проналажење алтернативних решења превод имају највиши приоритет. Било која друга опција за вБЕТ није битно сада.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би norku View Post
    ... Зато што Гоогле је нејасан разлог за затварање АПИ-ја искрено сам помало забринут да би могли да почну да кажњавају оне блог да га користите упркос чињеници њихове ТОС-а тренутно дозволе такву употребу. Ако они могу да депонија АПИ-ја на том кратком року онда можда би могли да промене ТОС-а такође и оставити све нас са великим проблемом.
    Не бих брину о томе - Гоогле изјава је јасна: АПИ је доступна само до 1. децембра 2011, сада једино ограничење ће бити око броја дневних захтева.

То је јасно и званично - не постоји ништа више иза и нема смисла да подесите нешто иза себе. Гоогле ће само гашење АПИ-ја кад год желе, а желе да се то уради 1. децембра и све је већ заказан. Лично не видим смисао да се већи неред и исекао га без разлога. Гоогле као партнер изгубио одмах многим тачкама за многе људе (само погледајте око о људима реакције на разним форумима), нема смисла за њих да дају додатни разлози да не верујете Гоогле-а.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Мај 2011
    Поруке
    25

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Не бих брину о томе - Гоогле изјава је јасна: АПИ је доступна само до 1. децембра 2011, сада једино ограничење ће бити око броја дневних захтева.

То је јасно и званично - не постоји ништа више иза и нема смисла да подесите нешто иза себе. Гоогле ће само гашење АПИ-ја кад год желе, а желе да се то уради 1. децембра и све је већ заказан. Лично не видим смисао да се већи неред и исекао га без разлога. Гоогле као партнер изгубио одмах многим тачкама за многе људе (само погледајте око о људима реакције на разним форумима), нема смисла за њих да дају додатни разлози да не верујете Гоогле-а.
    Неки просветљењу Нову

хттп://гооглецоде.блогспот.цом/2011/...-оур-апис.хтмл

УПДАТЕ 3. јун: У данима јер смо најавили негодовање од Превод АПИ-ја, видели смо страст и интересовање па многи од вас, кроз коментаре овде (верујте ми, читамо сваки од њих) и другде. Срећан сам да поделим да вредно радимо на адресу бриге, и да ће бити издати ажуриране планирају да понуде плаћене верзије Превод АПИ-ја. Молим вас останите, а ми ћемо порука пуну ажурирање што је пре могуће.
    Последњи изменио Jncocontrol; 04-06-11 U 10:27. Разлог: С

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ово је добра вест - барем још увек ће бити начин да се толико превода. Надајмо цена ће бити прикладно ... У сваком случају ми ћемо се истрага о другим решењима, јер то је висе оговарају него вести.

Хвала за све информације вам дати Ако неко има нешто да дода - чак и шта мислите о актуелној ситуацији - само пишу.

Страна 2 од 6 FirstПрви 1234 ... ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •