УПОЗОРЕЊЕ: Гоогле ће престати да дају своје АПИ-превод на 1. децембра 2011!. Радимо на томе да подржавају превода друге услуге. Овде можете пронаћи све информације о нашем напретку:
Гоогле искључује преводе АПИ-ја
Mi smo blokirani prodaja do vBET nemamo alternativno resenje za prevodi, ali mi je zatraženo da dozvoli da kupi vBET u svakom slučaju. Mi smo iskren kompanija i mislimo da je prodaja proizvoda koji mogu da budućnost kraj, čak i kada korisnik postigle dogovor o da u licence nije način da se ostvari poslovni (mnogi korisnici ne čitaju dozvola na svim). Zato što mi je zamolio za ovo mi otvori za prodaju sa vBET upozorenje. Biti svestan - 1. Decembar Google će ukloniti prevod API vezom za lako. Mi ne možemo reći sada koliko jezika će nakon toga ili ćemo naći bilo kakav alternativni prevod API vezom za lako. I da bi se izbegle greške - ovde je deo licence vBET:
Radovi vBET koristite Google prevod službe i mora biti omogućeno da koriste. Jednostavno Podbielski Michał daje vam ne nadoknadi u slučaju ako je vaš forum je blokiran/zabranjeno ili na bilo koji drugi način da Google usluga prevođenja.
Тако да неће бити повраћаја уопште.
Ми ћемо се потрудити да подржи преводе других АПИ, Још увек у овом тренутку не можемо да гарантујемо ће бити законски могуће, нити колико језика ће бити подржан.